Sosyal Medya

Güncel

Ekrem Dumanlı'ya Hakan Fidan tepkisi: Acaip adamlarsınız!

Star yazarı Hakan Albayrak, Selam örgütü soruşturmasını gündemde tutan Ekrem Dumanlı'ya tepki gösterdi.



Ä°srail'in hedefindeki MÄ°T MüsteÅŸarı Hakan Fidan'a uzanan Tevhid Selam soruÅŸturmasını savunan Dumanlı, Albayrak'ı fena kızdırdı.

Bugünkü yazısında Hamas Ä°srail savaşında Ä°srail'e karşı sesinı çıkarmayan Hizbullah'a yüklenen Albayrak, dış politikada tepki gösterdiÄŸi bazı isimlere eleÅŸtirel sorular yöneltti. Albayrak'ın yüklendiÄŸi isimler arasında Dumanlı da vardı. Ä°ÅŸte o yazıdan bir bölüm:

"HÜKÜMETÄ°N AYAÄžINA SIKAN PARALEL DEVLET ÇETESÄ°YLE Ä°Åž TUTAN SÄ°Z DEĞİL MÄ°SÄ°NÄ°Z?" 

"KılıçdaroÄŸlu, Bahçeli, Ä°hsanoÄŸlu vs’ye de bir soru:

Hükümetin Gazze’ye (Araplara!) ilgisini içinize sindiremediÄŸiniz, fakat kamuoyunun tepkisinden çekindiÄŸiniz için bunu eleÅŸtirmek yerine “Türkmenlerle de ilgilenmeleri lazım, ilgilenmiyorlar” filan diyerek vaziyeti ‘dengelemeye’ çalıştığınız anlaşılıyor.

Be adamlar! Türkmenlere yardımı sizden mi öÄŸrenecek bu hükümet? MÄ°T vasıtasıyla Türkmenlere stratejik yardımda bulunmaya çalışırken hükümetin ayağına sıkan paralel devlet çetesiyle iÅŸ tutan siz deÄŸil misiniz?    

ÇOK ACAYÄ°PSÄ°NÄ°Z VESSELAM

Ekrem Dumanlı! Sana da bir soru:

MÄ°T MüsteÅŸarı Hakan Fidan baÅŸta olmak üzere Ä°srail’in kıl kaptığı kim varsa paralel devlet çetesi tarafından “Selam Terör Örgütü” tezgâhıyla hapse atılacaktı. Bu skandalı unutturmaya çalışacak yerde “Selam Örgütü dosyası örtbas ediliyor” diye bas bas bağıracak kadar yüzsüzleÅŸmeyi nasıl beceriyorsun?

Bir taraftan ‘Biz bunların alayını zindana tıkacaktık’ diye itirafta bulunurken öbür taraftan her ÅŸeyden habersiz masum pozlarında ‘Bunlar bizden ne istiyorlar?’ diye sormak ne acayip ÅŸey. Acayip adamlarsınız, çok acayipsiniz vesselam."

Yazının tamamı için tıklayın

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.