Sosyal Medya

YaÅŸam

Bunlar Müslüman olamaz

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nı elinin tersiyle iten eski Donanma Komutanı Nusret Güner, paralel yapıyla ilgili şok açıklamalarda bulundu.



Paralel yapının tuzağını anlatan emkli Oramiral Nusret Güler, "14 yaşındaki kızımın odasına kamera koydular. "Senin astsubayların koydu" dediler. Bana kızımla ÅŸantaj yaptılar. Esas ÅŸantajı da devletin savcısı yaptı. Suçladıkları astsubayları iddianameye bile koymadı." dedi.

Balyoz Davası sonrası Donanma Komutanlığı görevinden istifa ederek paralel yapıya isyan bayrağı açan Nusret Güner, Ergün Diler'e konuÅŸtu.

Ä°ÅŸte Güner'den gündemi deÄŸiÅŸtirecek çarpıcı açıklamalar...

Balyoz kararlarının açıklanmasından sonra, istifa dilekçemi verdim. Türkiye'nin yapısıyla oynandı. Bunu gördüÄŸüm için istifa ettim.


MÜSLÜMAN OLAMAZLAR

Deniz Kuvvetleri Komutanı ve Genelkurmay BaÅŸkanı beni çağırdı. Ä°stifadan vazgeçirmeye çalıştılar. "Bakın" dedim; "Ä°stifamı geciktirdiÄŸiniz her gün bu ÅŸebekeler benim hakkımda da birtakım tasarruflar yapacaklar."

Ä°stifa etmeyince 14 yaşındaki kızımın odasına kamera koydular. "Senin astsubayların koydu" dediler. Bana kızımla ÅŸantaj yaptılar. Esas ÅŸantajı da devletin savcısı yaptı. Kızımın odasına kamera koymakla suçladıkları astsubayları iddianameye koymadı.

Benim gibi ÅŸantaja maruz kalan çok arkadaşım oldu. Bir albay intihar etti. Cem Çakmak kahrından kanser oldu. Bunu yapanlar x mafya grubu. Allah'tan korkan bu iftiraları atar mı? Bu gibi gizli iÅŸler içinde olanlar bırakın Müslüman olmayı, Hıristiyan bile olamaz.. Bunları yapanlar gizli organize bir suç örgütü. Bu yapıyı 'X mafya' diye tanımlamamın sebebi dış baÄŸlantılı olduÄŸunu anlatmak için... Yabancı istihbarat bu operasyonun içindeydi. Pensilvanya'da yaÅŸayan o ÅŸahıs bunları yapacak güçte deÄŸil. X mafya kesinlikle bir araçtır. Küresel sermayenin kullandığı bir araç. X mafya küresel güçlerle baÄŸlantılı... X mafyayı görmediÄŸini bilmediÄŸini iddia edenler ise yalan söylüyorlar.


DONANMAYI BÄ°ÇTÄ°LER

Küresel güçler Türk Silahlı Kuvvetleri'ni susturmak istiyor. Kara Kuvvetleri içinde varlar. Ama Deniz Kuvvetleri'ne istedikleri gibi sızamadılar. Bu yüzden operasyon yaptılar. Ä°stediklerini bu ÅŸekilde almaya çalıştılar. Dünyanın 10 büyük donanmasından biriydik. Bizi biçtiler. Deniz'e bir sızdıysa, Kara'ya 10 sızmıştır.

Küresel güçler Büyük OrtadoÄŸu Projesi uygulamak için devletimize istediÄŸini yaptıramayınca Silahlı Kuvvetler'in demokratik kontrolü kavramını ortaya attılar. Genelkurmay baÅŸkanlarımızı kontrol altına almak istediler. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne "Komutanların istediÄŸini yapmayın" dediler. TSK'nın altına dinamit koydular. Ordunun binlerce yıllık disiplini ortadan kalkmıştır.


SERMAYE BÄ°ZDEN ŞİKAYETÇÄ°

Türk donanması çökertilerek bölgesel güç olmamız engellenmiÅŸtir. Benim mühendislerimi casus diye içeriye attılar. Denizlerde dolaÅŸan güçlü Türkiye istenmiyor. Küresel sermaye deniz kuvvetlerimizden ÅŸikayetçi. Türk donanmasını çökerttiler. AB, Türk donanmasını hedef olarak gösterdi. Kara Kuvvetleri'nde neden bir ÅŸey yok?

YAÅžANANLAR 3. DÜNYA SAVAÅžI

Örgüt sizi kullanır. Ne için kullanıldığınızın farkına bile varamazsınız. Biat ise örgüte deÄŸil ancak devlete olur. Türk devletini kimse ele geçiremez, ancak büyük bir kaosa sürüklendik. Bana TSK'da imam olup olmadığını soruyorlar. Genelkurmay'a x mafya daha fazla sızmıştı. Orduda x mafya olması gelecekte çok büyük tehlike oluÅŸturur. Devlet x mafyaları mutlaka yargılanmalıdır. Ama x mafya yalnız deÄŸil. Karşımızdaki güç çok büyük destekle üzerimize geliyor. Bu yaÅŸananlar resmen 3. Dünya Savaşı...

DARBENÄ°N DE KATLÄ°AMLARIN DA ARKASINDALAR

Küresel güçlerin ÅŸu anda yaptığı ileriden savunma. Küresel güçler ve küresel sermayenin yanı sıra yabancı istihbarat da bu operasyonun içinde. 1 Mayıs katliamını, 12 Eylül darbesini de hep onlar yaptı. YaÅŸadığım haksızlıklardan dolayı 'Taksim Meydanı'nda eylem yaparım' dedim. Üç gün sonra Gezi Parkı Olayları patlak verdi. Yine sahnedeler. Ama Gezi Olayları diÄŸerlerinin yanında çok basit kalıyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.