Sosyal Medya

Güncel

Fransa'da aşırı sağın tepkisine sürekli boyun eğiliyor

Avrupa Komisyonu logolu afişte, başörtülü gülümseyen bir öğrencinin yer alması Fransız aşırı sağ siyasetçilerin tepisini çekince Erasmus fotoğrafı silerek, yerine başka bir afişi yayınladı.



Avrupa BirliÄŸi (AB) öÄŸrenci deÄŸiÅŸim programı Erasmus, afiÅŸinde yer alan baÅŸörtülü öÄŸrenci fotoÄŸrafını, Fransa aşırı sağının tepkileri üzerine kaldırarak yerine baÅŸka bir görsel paylaÅŸtı.

Erasmus, Twitter hesabından 2022 Avrupa Yenilikçi EÄŸitim Ödülleri (EITA) kazananlarının duyurulmasına iliÅŸkin afiÅŸ paylaÅŸtı.

Avrupa Komisyonu logolu afiÅŸte, 1xbetm.info baÅŸörtülü gülümseyen bir öÄŸrencinin yer alması Fransız aşırı saÄŸ siyasetçilerin tepisini çekince Erasmus fotoÄŸrafı silerek, yerine baÅŸka bir afiÅŸi yayınladı.

Erasmus'un geri adımı, sosyal medyada "aşırı sağın tepkisine her zaman baş eğildiği" şeklinde yorumlandı.

Kullanıcılar tepki göstererek, silinen afiÅŸi yeniden paylaÅŸtı.

Fransız aşırı saÄŸcı siyasetçi Marine Le Pen, Erasmus'un sildiÄŸi baÅŸörtülü afiÅŸin görselini paylaÅŸarak, bunun Avrupa deÄŸerlerine aykırı olduÄŸunu savundu.

Ä°slam ve göçmen karşıtlığıyla bilinen aşırı saÄŸcı yazar ve siyasetçi Eric Zemmour da AB'nin Ä°slami propaganda yaptığını iddia etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.