Sosyal Medya

Güncel

Tek kırmızı çizgim Aksa mı?

Katliamlar esnasında değil ama sonradan meseleyi öğrendiğimde Hama ve Humus’taki Suriyeli Müslüman Sünnileri, Irak-İran Savaşında da İranlı Müslüman Şiileri tuttum. İran’ın mezhepçi pislik tavrını gördükçe de soğudum bu fikirden. Şimdi Amerika ya da Rusya İran’a vursa herhangi bir taraf tutacağımı sanmıyorum. Sadece mezhepçi molla akılsızlığı ve Pers İmparatorluğu hayali yüzünden İran halkının hiçbir şart altında zarar görmesini istemem, o kadar.



Ä°smail Kılıçarslan / Yeni Åžafak Gazetesi
 
Zalim ile mazlum arasında taraf tutmaya Afganistan cihadı ile baÅŸladım ben. Yaşım ona yetti. Ruslara karşı Afgan mücahitleri destekledim. Yaşım ondu. O dönemlerde Moro ve Angola’da direnen Müslümanları desteklemeyi bir marÅŸtan, terörist Ä°srail’e karşı olmayı da Siyonist köpeklerin kolunu kırdığı bir Filistinli direniÅŸçiyi izlerken öÄŸrendim.
 
Katliamlar esnasında deÄŸil ama sonradan meseleyi öÄŸrendiÄŸimde Hama ve Humus’taki Suriyeli Müslüman Sünnileri, Irak-Ä°ran Savaşında da Ä°ranlı Müslüman Åžiileri tuttum. Ä°ran’ın mezhepçi pislik tavrını gördükçe de soÄŸudum bu fikirden. Åžimdi Amerika ya da Rusya Ä°ran’a vursa herhangi bir taraf tutacağımı sanmıyorum. Sadece mezhepçi molla akılsızlığı ve Pers Ä°mparatorluÄŸu hayali yüzünden Ä°ran halkının hiçbir ÅŸart altında zarar görmesini istemem, o kadar.
 
Irak’ta önce Saddam’a karşı Irak halkını, ardından Amerika’ya karşı Saddam’ı tuttum. Çeçenistan’da Cevher ve Åžamil’i, Bosna’da Aliya’yı ve halkını, Azerbaycan’da Elçibey’i destekledim. Ruslardan sonra Afganistan’da Amerika’ya karşı Taliban’ı, Taliban’a karşı mazlum Afgan halkını tuttum. DoÄŸu Türkistan davasını ise duyduÄŸum günden beri savunuyor, zalim, alçak Çin’den tiksiniyorum.
 
Amerika’ya karşı Küba’yı, Rusya’ya karşı Ukrayna’yı, Ä°ngiltere’ye karşı Arjantin’i, Nikaragua’da Sandinistleri, Kıbrıs’ta Doktor Fazıl Küçük’ü ve ada’nın Müslüman Türk halkını, Yunanistan’da darbelere karşı koyan solcuları, Ä°rlanda’da IRA’yı, Meksika’da Marcos’u, Åžili’de Allande’yi… Bunların bazılarına yaşım yettiÄŸi için esnasında, bazılarını hikâyeyi geriye doÄŸru öÄŸrendiÄŸim için sonrasında savundum.
 
Dahası da var. ’80’lerde Diyarbakır Cezaevi’nde zulüm gören, ’90’lar boyunca Kürtçe konuÅŸması yasaklanan, köyleri sebepsizce yakılan Kürtlerden yanaydı kalbim. Amerika’nın ve türlü emperyalistlerin kucağına oturmayı marifet sayan PKK alçaklığına karşı ise canhıraÅŸ ÅŸekilde Türkiye’yi savundum hep. Etnik olarak Kürtlükle politik olarak KürtlüÄŸü tefrik ettim zihnimde. Politik olarak Kürtlük ile Amerikalı olmak arasında hiç fark olmadığını çabuk fark ettim.
 
Åžimdi mi? Åžimdi tabii ki BeÅŸÅŸar Esed’e karşı Suriye halkını, HaÅŸdi Åžabi ve Hizbullah köpeklerine karşı Nusra ve HTÅž’yi, YPG isimli ihaleci terör örgütüne karşı aslanlar aslanı ordumuzu, Hafter pisliÄŸine karşı Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti’ni, Sisi isimli alçaÄŸa karşı tertemiz Ä°hvan-ı Müslimin’i, Tunus’ta Fransız güdümlü laik zorbalara karşı GannuÅŸi’yi, Yemen’de Sünni mazlumları, Afrika’da emperyalist geçmiÅŸinden kurtulmak isteyen tüm politik hareketleri destekliyorum.
 
Niye yazdım peki bunları? Çünkü dünyanın en aÅŸağılık propagandasını yaparak “yarın Türkiye’nin çıkarları deÄŸiÅŸse, Reisiniz baÅŸka bir ÅŸey dese Aksa’yı da unutur, Ä°srail’i desteklerseniz” yazmayı kendine yedirebilen adamların kalan son ar damarlarına seslenebilme umudum var.
 
Aksa, Kudüs, Filistin… Bunlar sadece Müslümanların deÄŸil, insanlığın kırmızı çizgisidir beyler, bayanlar. Terörist Ä°srail, sadece Filistinlilerin deÄŸil, sadece Arapların deÄŸil, sadece Müslümanların deÄŸil, tüm insanlığın düÅŸmanıdır. Çünkü Siyonist demek dünyadaki tüm insanlardan üstün yaratıldığına inanan, dünyadaki tüm insanların kendilerine hizmet için var olduÄŸunu düÅŸünen akıl hastası demektir. Ve rakamlar son birkaç yıl içinde dramatik ÅŸekilde deÄŸiÅŸmediyse dünyadaki Yahudilerin %94’ü kendini Siyonist olarak tanımlamaktadır. Standart bir insanın kanı da, canı da, malı da, ırzı-namusu da bir akıl hastası Siyonist için helâldir. Ve bir Siyonist’in tüm bunları helâl görmesi için senin bir ÅŸey yapman gerekmez. Var olman ve (Yahudi bile deÄŸil) Siyonist olmaman yeterlidir.
 
Tayyip ErdoÄŸan’a vuracağım diye Aksa’yı, Kudüs’ü, Filistin’i önemsememek, hatta Tayyip ErdoÄŸan’a vuracağım diye Ä°srail’den yana tavır takınmak insanın ileride kendini affedemeyeceÄŸi bir hataya dönüÅŸür. Benden söylemesi.
 
Ben, Türkiye’yi 1980’lerde Amerikancı Özal yönetirken de, 1990’larda koalisyon hükümetleri ve asker kıyafeti giymiÅŸ darbeciler yönetirken de, 2000’li yıllar boyunca Recep Tayyip ErdoÄŸan yönetirken de siyasal bilincimi “hükümetlerden bağımsız” ÅŸekilde oluÅŸturmaya çalıştım. 2009’da, Türkiye ile Suriye’nin arası olaÄŸanüstü iyiyken de Suriye Ä°hvanı’ndan yanaydım, ÅŸimdi de. 1998’de “Ä°srail’e baÄŸlılıklarını arz eden asker kıyafetli darbeciler” varken de Filistin’den yanaydım, Reis “one minute” dediÄŸinde de. Baba-oÄŸul Aliyevlerle Türkiye’nin arası açıkken de Elçibey’i destekliyordum, oÄŸul Aliyev’e KarabaÄŸ’da oluÅŸan ÅŸartlar gereÄŸi destek verilirken de.
 
DiyeceÄŸim odur ki siyasal bilinç, hükümetlerden bağımsız ÅŸekilde ilerlemesi gereken bir süreçtir ve saÄŸlıklı bir siyasal bilinç, Siyonist akıl hastalarına karşı mazlum Filistin halkının yanında yer almayı ön ÅŸart olarak gören bilinçtir. Memleketimizin, ErdoÄŸan’a çakmak için terörist Ä°srail’i desteklemekten çekinmeyen güzide solcumsularına tavsiyem, 1960’lı ve 70’li yıllarda Marksist-sosyalist abilerinin, amcalarının, ablalarının, teyzelerinin Filistin’in yanında niçin durduklarını bir inceden araÅŸtırmalarıdır. Böylelikle belki birazcık utanırlar bu hallerinden.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.