Sosyal Medya

Güncel

Paşinyan’a öfke dinmiyor: Defol, burada işin yok

Ermenistan’ın Sünik kentini ziyaret eden Başbakan Nikol Paşinyan'a tepki gösteren öfkeli bir grup " Defol, burada işin yok" diyerek, kenti terk etmesini istedi.



Azerbaycan'dan aldığı ağır yenilginin ardından DaÄŸlık KarabaÄŸ anlaÅŸmasına imza attıktan sonra ülkesinde ‘hain’ ilan edilen Ermenistan BaÅŸbakanı Nikol PaÅŸinyan'a öfke dinmiyor. Ülkenin güneyinde, Ä°ran sınırına yakın bölgedeki Sünik kentini gerçekleÅŸtirilecek genel seçimler öncesi ziyaret eden PaÅŸinyan, bölge halkı tarafından protesto edildi.
 
Yerel medya, PaÅŸinyan’ın konvoyunun öfkeli halk tarafından durdurulduÄŸunu bildirdi. Güvenlik güçleri ve eylemciler arasında yer yer ufak çaplı arbedeler çıktı. PaÅŸinyan'a tepki gösteren öfkeli grup " Defol, burada iÅŸin yok" ifadelerini kullandı.
 
PaÅŸinyan Sünik kenti gezisi sırasında protesto edildi
 
MEZARLIK VE KÄ°LÄ°SEDEN KOVULMUÅžTU
 
PaÅŸinyan geçtiÄŸimiz hafta, DaÄŸlık KarabaÄŸ savaşında ölen Ermeni askerin mezarına çiçek bırakmak isterken, asker yakınının tepkisiyle karşılaÅŸtı. Asker yakını PaÅŸinyan'a size izin vermiyorum" diyerek çiçek bırakmasını engellemiÅŸti.
 
Azerbaycan'ın iÅŸgal altındaki topraklarını kurtarmak için baÅŸlattığı KarabaÄŸ operasyonunun ardından Ermenistan BaÅŸbakanı Nikol PaÅŸinyan, geçen yıl Aralık ayında ilk kez halkla yüzleÅŸmiÅŸti. PaÅŸinyan, kilisede ölen askerleri için düzenlenen dini tören sırasında papaza elini uzattı. Papaz, PaÅŸinyan'a tepki göstererek elini vermedi, sonra da kapıyı göstererek çıkmasını istemiÅŸti.
 
 
BU AY SONU Ä°STÄ°FA EDECEK
 
PaÅŸinyan, erken seçimlerin önünü açmak için bu ayın son on günü içinde görevinden istifa edeceÄŸini açıklamıştı. PaÅŸinyan, Azerbaycan'ın iÅŸgal altındaki topraklarını kurtarmak için baÅŸlattığı KarabaÄŸ operasyonunda kaybetmesi sonrasında Rusya'nın aracılık ettiÄŸi ateÅŸkesi onayladığı için geçen yılın Kasım ayından beri istifa etmeye çaÄŸrılıyordu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.