Sosyal Medya

Tercüme Haber

İsrailli eski vekilden Netanyahu'nun oğluna cinsel taciz davası

Eski Demokratik Birlik milletvekili Stav Şaffir Salı günü Twitter'da yaptığı açıklamada, Başbakan Benjamin Netanyahu'nun en büyük oğlu Yair Netanyahu'ya hakaret ve cinsel taciz iddiasıyla dava açtığını duyurdu.



Stav Saffir, twitinde, "Ä°fade özgürlüÄŸü, evet. Bizi konuÅŸmaktan korkutmak için, özellikle kadınlara yönelik bariz yalanlar ve sistematik cinsel taciz… Hayır, korkmuyorum. Knesset'teyken, dokunulmazlığım olduÄŸu için dava açmadım. Geç kalmakta doÄŸru yaptığımdan emin deÄŸilim. Bu yıl her çizginin aşıldığı hissediliyor. Bu tür davranışlardan zarar gören diÄŸerleri adına da dava açıyorum. Buna dur demek gerekiyor." diye yazdı.

Ä°srail eski milletvekili Stav Saffir
 
Ä°srael Hayom'da yer alan habere göre, Åžaffir ve Yair Netanyahu arasındaki anlaÅŸmazlık, Twitter'da birbirlerine tepki gösterdikleri son Fısıh Bayramı'na kadar uzanıyor.
 
Yair Netanyahu, Twitter’da Åžaffir hakkında paylaşımda bulunarak,  "Seni terk etmeyecek bir Arap koca bul, bir köye yerleÅŸ, Ä°slam'ı kabul et ve bizi rahat bırak" dedi.
 
Åžaffir, genç Netanyahu'yu "yalancı, kötü, ırkçı, tacizci" olarak tanımlayarak karşılık verdi. Åžimdi ona iftiradan yaklaşık 44 bin dolar ve cinsel tacizden yaklaşık 36 bin dolarlık tazminat davası açtı.
 
Mütercim: Emirhan Kemendi / Kaynak: Ortadoguhaber

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.