Sosyal Medya

Güncel

Almanya'da ırkçılık vahşeti: Pakistanlı imam dövülerek öldürüldü

Almanya, önceki vahşet dolu bir olaya sahne oldu. Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde eşiyle yolda yürüyen bir imam kendisine saldıran kişilerin darbeleri sonucu can verdi.



Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde eÅŸiyle yolda yürüyen bir imam, iki kiÅŸi tarafından saldırıya uÄŸradı ve sokak ortasında dövülerek katledildi.
 
 Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde bulunan Ebersbach ÅŸehrinde bir imam, kimliÄŸi bilinmeyen iki kiÅŸi   tarafından saldırıya uÄŸradı. Pakistan kökenli olan ve Stuttgart ÅŸehrinde dünyaya gelen 26 yaşındaki imam, saldırıda   hayatını kaybetti. EÅŸi ise saldırıyı hafif yaralarla atlattı.
 
 Olay Yerinde Can Verdi
 
 Camihaber'in aktardığına göre, Ulm polisinden yapılan açıklamaya göre, genç imamın eÅŸiyle birlikte yürüyüÅŸe   çıktığı kaydedildi. Ä°mamın eÅŸinin polise verdiÄŸi bilgide, kimliÄŸi bilinmeyen iki kiÅŸinin bir alt geçit yakınlarında   yanlarına yaklaÅŸtığı belirtildi. Saldırganların genç imama saldırdığı ve kendisinin ağır yaralanarak yere düÅŸtüÄŸü   kaydedildi. Yapılan kurtarma müdahelelerine raÄŸmen olay yerinde hayatını kaybettiÄŸi belirtildi. Saldırganların ise   olayın ardından kaçtıkları ifade edildi.
 
 Pakistan'ın Almanya Büyükelçisi Olayı DoÄŸruladı
 
 Pakistan'ın Almanya Büyükelçisi Dr. Muhammed Faysal, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla olayı   doÄŸruladı. Öldürülen imamın geçimini saÄŸlamak için aynı zamanda taksicilik yaptığı, Alman asıllı bir eÅŸi ve iki   küçük çocuÄŸu olduÄŸu belirtildi.
 
 Özel Bir Komisyon Kuruldu
 
 Saldırının nedeni henüz tespit edilemezken, saldırganların bulunması için özel bir komisyon kuruldu. Polis,   saldırganların izini sürmeye baÅŸladığını fakat henüz yakalayamadığını açıkladı. Yapılan arama operasyonunda   ayrıca bir de helikopter görevlendirildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.