Sosyal Medya

Güncel

Henry Kissinger: 3. Dünya savaşı kapıda, Müslümanlar toz olacak

Yahudi asıllı 56. Amerika Birleşik Devletleri eski Dışişleri Bakanı Henry Kissinger, gündeme bomba gibi düşecek skandal açıklamalarda bulundu.



Varlığı bile neredeyse unutulan Amerika BirleÅŸik Devletleri eski DışiÅŸleri Bakanı Henry Kissinger skandal açıklamalarla gündeme geldi.
 
“Ä°RAN BAÅžLANGIÇ NOKTASI OLACAK”
 
Kissinger, Amerikan gazetesi ‘Daily Scape’ ile yaptığı röportajda, "3. dünya savaşı geliyor ve Ä°ran, Ä°srail'in mümkün olduÄŸu kadar çok Arap öldürmesi ve OrtadoÄŸu'nun yarısını iÅŸgal etmesi gereken savaÅŸta baÅŸlangıç noktası olacak.” dedi.
 
“7 ÜLKEYÄ° Ä°ÅžGAL ETTÄ°K, SON HALKA Ä°RAN”
 
Yahudi asıllı ve Almanya doÄŸumlu olan Henry Kissinger, yaptığı açıklamada ÅŸunları ekledi: "ABD ordusuna, stratejik önemi nedeniyle, özellikle bizim için petrol ve diÄŸer ekonomik kaynakları içerdikleri için Orta DoÄŸu'daki yedi ülkeyi iÅŸgal etmek zorunda olduÄŸumuzu bildirdik ve Ä°ran'a vurmak için sadece bir adım kaldı." diyerek hedefte Ä°ran’ın olduÄŸunu söyledi.
 
 
“Ä°SRAÄ°L ORTA DOÄžU’NUN YARISINI KONTROL EDECEK”
 
Yaptığı skandal açıklamalara Siyonist Ä°srail’in emellerini de ekleyen Kissinger, “Çin ve Rusya uykularından uyanmaya baÅŸladıklarında, Dünya Savaşı patlayacak. Sadece iki süper güç Ä°srail ve Amerika zafer kazanacak. Ä°srail tüm gücüyle savaÅŸmak zorunda kalacak ve silahlarını, mümkün olduÄŸunca çok sayıda Arap'ı öldürmek ve Orta DoÄŸu'nun yarısını iÅŸgal etmek için kullanacak.” diyerek Arz-ı mev’ud hayallerinin peÅŸinden gittiklerini gösterdi.
 
SavaÅŸ davullarının uzun bir süreden beri Orta DoÄŸu'da çaldığını ve sadece sağır olanların bu sesleri duyamayacaklarını söyleyen Kissinger, “eÄŸer iÅŸler olması gerektiÄŸi gibi giderse, Ä°srail Orta DoÄŸu’nun yarısını kontrol edecek.” dedi.
 
Milli Gazete

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.