Sosyal Medya

Holokostu sonuna kadar sömürmek

Tramp aslında ne yaptı? Mevcut fiili durumu tanıdığını beyan etti. Esasen şimdi Siyonist devlet Filistin’in tamamını işgal altında tutuyor ve yerli halka hiçbir hak tanımıyor. Bir tek ölmek serbest! Ölme hürriyeti Filistin’de en yüksek seviyede sağlanmış durumda. Filistinliler ölümü yaşıyor âdeta.



Holokost”u kim bilir? Holokost’u bilmek mecburidir, bilmeyene bildirilir!
 
Holokost, bütün dünyada anılır, andırılır.
 
27 Ocak “Holokost Kurbanlarını Anma Günü”dür.
 
Bu gün her yıl olduÄŸu gibi bu sene Türkiye’de de anıldı. Tahmin edilebileceÄŸi gibi Ä°srail’de ve Holokost’un gerçekleÅŸtiÄŸi Almanya’da farklı anıldı. En farklı anma ise ABD’de yapıldı.
 
Zamanlama müthiÅŸti!
 
Acaba buna “Yüzyılın anması” mı desek?
 
Azil sürecini parlak görünümlü ahmakça çıkışlarla önleme gayretindeki Tramp, Benyamin Netanyahu’yu da yanına alarak “Yüzyılın AnlaÅŸması”nı açıkladı. AnlaÅŸma kiminle kimin arasında? ABD ile Ä°srail. Peki kimlerle ilgili? Filistin halkı ve iÅŸgalci Siyonist devletle ilgili. Bu iki taraftan biri neden sahnede görünmüyor? AnlaÅŸma Filistin halkı ile ilgili, fakat onlar yok!
 
O kadar çok soru var ki, sonu gelmez.
 
Dönelim “holokost”a. Mesela, “holokost yoktur” diyemezsiniz. Yani, 2. Dünya Savaşı sırasında Almanya’da Yahudilerin çeÅŸitli usullerle katledildiÄŸi ile ilgili kurumlaÅŸtırılmış iddialara itiraz memnudur! Birçok dünya ülkesinde “Holokost yok” veya “öyle deÄŸil böyle” demek yasaktır, suçtur.
 
Naziler Yahudileri katletti mi? Nazilerin, Hitler’in Yahudi düÅŸmanlığı bilinmez deÄŸildir. Bu sebeple Yahudiler üzerinde baskı kurulduÄŸu, toplama kamplarına sevk edilikleri ve katledildiklerini inkâr etmek mümkün deÄŸil. Almanya’daki Yahudi kırımını, jenosid, soykırım, etnik temizlik vb. kelimelerle ifade yeterli bulunmamıştır. Bunun için sadece Yahudi katliamını ifade eden Holokost kelimesi devreye sokulmuÅŸtur.
 
Kaç Yahudi katledildi?
 
Holokost metinlerine bakılırsa 12 milyona kadar varan rakamlar sözkonusu! Avrupa tarihinde bu kadar Yahudi nüfusuna sahip oldu mu acaba? Åžu anda bütün dünyadaki Yahudiler 13 milyon. O zaman her halde bundan daha az idiler. EÄŸer miktarda Yahudi katledildiyse, geriye kalan azıcık nüfus nasıl bu kadar nasıl çoÄŸaldılar?
 
Yine kaynakların söylediÄŸi: 1933’te Almanya’da 500 bin kadar Yahudi yaşıyordu. Almanya nüfusunun yüzde biri bile deÄŸildir bu. Hadi bunlar on yılda müthiÅŸ ÅŸekilde çoÄŸaldılar. Ne kadar olabilir ki? Yüzde yirmi artış ekleyelim, olsun 600 bin. Tabii bu mümkün deÄŸil, diyeceksiniz. Hadi mümkün sayalım.
 
Bütün civar ülkelerdeki Yahudileri Almanların iÅŸi gücü bırakıp Almanya’da toplayıp katlettiklerini varsayalım, yine deÄŸil 12 milyonu, 10 milyonu, bir milyon bile olamaz! Akıl var, mantık var, göz var izan var.
 
Gelelim sadede: Siyonistlerin Ä°srail Devleti’ni kurabilmeleri için Holokost’a ihtiyaçları vardı! Hitler olmasaydı, Ä°srail kurulamazdı! Nazilerin zulümlerini eÅŸi benzeri görülmemiÅŸ ÅŸekilde köpürterek dünyanın gözünü boyadılar. Avrupa’daki Yahudilerin Filistin’e gitmeye ikna edilmesi baÅŸka türlü mümkün deÄŸildi.
 
Hitler buna bilerek bilmeyerek hizmet etti. Katliamın büyüÄŸü küçüÄŸü olmaz, insan öldürmenin mazereti yok. Fakat, onun yaptıklarından çıkarılan, rakamlarla oynanarak kat kat fazla oldu. Almanya’daki maÄŸduriyet üzerinden öyle bir pasta oluÅŸturuldu ki, bugün Tramp o pastadan kestiÄŸi büyük bir lokmayı Netanyahu’ya ikram ediyor.
 
Tramp aslında ne yaptı? Mevcut fiili durumu tanıdığını beyan etti. Esasen ÅŸimdi Siyonist devlet Filistin’in tamamını iÅŸgal altında tutuyor ve yerli halka hiçbir hak tanımıyor. Bir tek ölmek serbest! Ölme hürriyeti Filistin’de en yüksek seviyede saÄŸlanmış durumda. Filistinliler ölümü yaşıyor âdeta.
 
Bir maÄŸduriyet bu kadar kullanılabilir mi? Tepe tepe kullanmak deyiminin burada kifayetsiz kaldığından ÅŸüphe yok. (BaÅŸka bir ifade var, bize yakışmaz).
 
Batı emperyalizminin Ä°slâm dünyasının merkez topraklarını kontrol için bir terminal devlete ihtiyacı vardı. Ä°ngiliz aklı Filistin’de bir devlet kurulmasını 19. Yüzyılın sonunda projelendirdi. Teoman Duralı hocanın Ä°ngiliz-Yahudi Medeniyeti kitabını burada analım. Ä°ngiliz-Yahudi aklı, Filistin’i seçti. 1. Dünya Savaşı onlara bu fırsatı verdi.
 
Hangi fırsatı?
 
Osmanlı Devleti’ni yıkma fırsatı! Osmanlı Devleti yıkılmadan Ä°srail Devleti kurulamazdı. Bu yıkım için Hüseyin baÅŸta olmak üzeri çeÅŸitli derecede birçok iÅŸbirlikçi figüranlar kullanıldı. Görevi biten figüran sahneden çekildi. Hüseyin tacını tahtını kaybetti, ihanetinin bedelini zelilane ölerek ödedi. Åžimdi ABD’nin kullandığı figüranlar var. Suudi hanedanı, bugün Hüseyin’in ihanetini geride bırakmış durumda! Onlar da Hüseyin’in lânetinden kurtulamayacaklar.
 
Tramp’ın rezilane gösterisi, vicdanı olan dünyada Yahudi maÄŸduriyeti, mazlumiyeti iddialarını tamamen boÅŸa çıkardı. Vicdanı olan insan artık Yahudilerin bitmek tükenmek bilmeyen maÄŸduriyet oyununun seyircisi olmak istemiyor. Bu oyunun sonuna gelindi. ABD’nin gelecek 10 yıldaki seyri, sonucu belirleyecek: ABD geriledikçe, Siyonist Devlet için tehlike çanları çalacak. Holokost ÅŸemsiyesi bir kere tersine döndü!
 
 
D. Mehmet DoÄŸan / Karar
Tramp’tan yeni bir çılgınlık beklenebilir mi? 24 Nisan’ı bekleyelim, görelim!

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.