Sosyal Medya

Güncel

Depremde sosyal medyada provokatif paylaşımlar yapanlara soruşturma başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Elazığ'daki depremden sonra sosyal medyada yer alan provokatif paylaşımlara yönelik soruşturma başlatıldı.



Elazığ'daki depremle ilgili sosyal medyadaki provokatif paylaşımlara yönelik soruÅŸturma baÅŸlatıldı.
 
Ankara Cumhuriyet BaÅŸsavcılığından yapılan açıklamada, dün Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüÄŸündeki depremle ilgili sosyal medyada yer alan provokatif içerikli paylaşımlara iliÅŸkin soruÅŸturma baÅŸlatıldığı bildirildi.
 
Paylaşımlardan bazıları: 
 
Handan Telci: #Elazığ bir depremin olduÄŸu bir ülkede, Ä°çiÅŸleri Bakanı’nın açıklaması; ‘Can kaybı yok’ ise o ülkede her türlü tehlikeden endiÅŸe duyabilirsiniz... Deprem öldürmez, denetimsiz, rüÅŸvetçi, rantçı politikalar öldürür.
 
Gracchus Baba: Habertürk’e baÄŸlanan tüm muhtarlar ‘Yapayalnızız, kimse gelmedi, AFAD yok, Kızılay yok’ diyor, spiker konuyu deÄŸiÅŸtirmek için ne yapacağını ÅŸaşırıyor. Bir geceliÄŸine tek bir geceliÄŸine koltuÄŸunuzu düÅŸünmeseniz keÅŸke. Belki birkaç kiÅŸinin hayatını kurtarırsınız.
 
Balciogluhasan: Önce iki üç kiÅŸi öldü; korkulacak bir ÅŸey yok diyorlar sabaha katliam açıklıyorlar. Elazığ devlet hastanesi yerle bir olmuÅŸ.
 
ErtugrulKELLECI: #BernaLacin merkez üssü Amerika BirleÅŸik Devletleri olan #Twiter ı salladı. Åžiddeti 6,8 olan depremde hashteg’deki bazı koyunlar birbirlerini ezdi.
 
Taylan KulaçoÄŸlu: Son 20 yılda deprem vergisi adı altında 70 milyar TL topladılar. Bu paraların tek bir kuruÅŸu ne deprem hazırlığına, ne de deprem sonrası yaraların sarılması için kullanıldı. Åžimdi de Kızılay yine bağış topluyor. Kızılay’a tek kuruÅŸ veren, bu köÅŸkün kirasını ödüyordur ve aptaldır!

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.