Sosyal Medya

Güncel

İngiltere tahtının sahibi değişiyor: Kraliçe II. elizabeth Emekli Oluyor

Kraliçe II. Elizabeth’in 18 ay içerisinde tahttan çekileceği ve yerine oğlu Prens Charles’ın geçeceği öne sürüldü. Prens Andrew’un ABD’li milyarder Jeffrey Epstein bağlantıları dolayısıyla taciz skandalıyla çalkalanan İngiltere Sarayı’nda, Kraliçe Elizabeth’in 95 yaşına bastığında yetkilerini oğlu Charles’a devredeceği konuşuluyor.



Ä°ngiltere Prensi Andrew’un, dev bir fuhuÅŸ ağını kontrol ettiÄŸi belirtilen ABD’li milyarder Jeffrey Epstein ile yakınlığı kapsamında taciz skandalıyla çalkalanan Ä°ngiliz Kraliyet Sarayı, bu günlerde taht deÄŸiÅŸimini konuÅŸmaya baÅŸladı.
Daily Mail’de yer alan habere göre, 93 yaşındaki Kraliçe II. Elizabeth’in yetkilerini 18 ay içerisinde oÄŸlu Prens Charles’a devredeceÄŸi iddia edildi.
 
Babası Prens Philip ile bir araya gelen 71 yaşındaki Prens Charles’ın, Jeffrey Epstein baÄŸlantısı dolayısıyla aileye zarar veren kardeÅŸinden dolayı “bir adım öne çıkarak ipleri ele almak istediÄŸi” ve Kraliyet’in liderliÄŸini üstlenmeye talip olduÄŸu ifade edildi.
 
Kraliçe II. Elizabeth’in 18 ay sonra 95 yaşına gireceÄŸi ve tıpkı eÅŸi Prens Philip’in 95 yaşında yaptığı gibi görevlerinden el çekmeyi düÅŸündüÄŸü bildirildi.
 
The Sun gazetesine konuÅŸan bir kraliyet kaynağı, ÅŸunları kaydetti: “Prens Andrew’un Epstein skandalı, Prens Charles’ın bir adım öne çıkması için büyük bir fırsattı. Hiç kimse, Kraliyet Ailesi kurumundan daha büyük deÄŸildir. Buna Kraliçe II. Elizabeth’in favori çocuÄŸu olan Prens Andrew da dahil.”
 
Prens Andrew’un tüm görev ve yetkilerini elinden alan Kraliçe II. Elizabeth, Andrew’un ABD BaÅŸkanı Donald Trump’la görüÅŸmesine de izin vermedi. Gelecek hafta NATO Liderler Zirvesi kapsamında Ä°ngiltere’ye gidecek olan ABD BaÅŸkanı Donald Trump’la görüÅŸecek kraliyet mensupları listesinde Prens Andrew’un ismi bulunmuyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.