Sosyal Medya

Güncel

Canan Karatay: Zeytinyağı altından çok daha değerlidir

İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, "Zeytinyağı altından çok daha değerlidir. Yapılan araştırmalar göstermiştir ki zeytinyağı kanser hücrelerini öldürüyor." dedi.



Hatay ValiliÄŸi himayesinde, Altınözü Kaymakamlığı ve Belediyesinin ev sahipliÄŸinde 3. Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festivali'nde konuÅŸan Prof. Dr. Karatay, zeytinyağının önemine deÄŸindi.
 
Zeytin ve yağının stratejik bir bitki olduÄŸunu dile getiren Karatay, "SaÄŸlıklı meyvedir, altın deÄŸerindedir. Zeytinyağı da altın suyudur çünkü altın için insanlar birbirini öldürüyor. Zeytin ve zeytin yağı ömrü uzatıyor. Zeytinyağı altından çok daha deÄŸerlidir. Zeytin ve yağı kanser, mide ve bağırsak hastalıklarının yanı sıra birçok hastalığın da ilacıdır. SoÄŸuk sıkım zeytinyağı bol bol tüketilirse, kilo almazsınız. Zeytinyağı karaciÄŸer yağını giderir. Yapılan araÅŸtırmalar göstermiÅŸtir ki, zeytinyağı kanser hücrelerini öldürüyor. Zeytinyağı eklem aÄŸrılarını gideriyor, baÅŸ aÄŸrılarını gideriyor, cildi yumuÅŸatıp kadife gibi yapıyor." ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.