Sosyal Medya

Güncel

İYİ Partili isimi AK Parti- MHP toplamı yüzde 40'ın altına indi dedi son anketi paylaştı

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, yaptırılan anketlere ilişkin "AK Parti- MHP toplamı yüzde 40'ın altına indi" dedi.



Ä°YÄ° Parti TeÅŸkilat BaÅŸkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın da katıldığı törende Etimesgut Ä°lçe BaÅŸkanlığına atanan Fatih Sultan Mehmet Hamzaçebi görevi Erman Serin'den devraldı. YoÄŸun ilgi ve katılımın gerçekleÅŸtiÄŸi törene Ä°YÄ° Parti Ankara Milletvekilleri DurmuÅŸ Yılmaz, Halil Ä°brahim Oral ve Ayhan AltıntaÅŸ, GÄ°K Üyeleri Dr. Mesut Özarslan ve Bülent Gürsoy, Ankara Ä°l BaÅŸkanı Yetkin Öztürk, il ve ilçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
 
Yeni Gaste'de yer alan habere göre, törende konuÅŸan Ä°YÄ° Parti TeÅŸkilat BaÅŸkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın açıklamalarından satır baÅŸları ÅŸu ÅŸekilde;
 
"Ä°ktidara kitlenmiÅŸ tek siyasi parti biziz. Ortam çok müsait, çok sayıda yaptırdığımız araÅŸtırmalarda taban yükseliÅŸ tirendine girdi. Partinin tabanı kemik gibi oldu. Mücadele kültüründen gelen insanların parti tabanının da böyle bir refleks vermesini doÄŸal olarak bakıyorum. Bütün anketlerde aynı sonuçlar çıkıyor. AK Parti, MHP toplamı yüzde 40'ın altına indi. MüthiÅŸ bir çözülme var. Yeni kurulacak olan partinin oy oranı o kadar ahım ÅŸahım deÄŸil. Hiç önemli deÄŸil bir, iki puan bile olsa bütün siyasi dengeleri deÄŸiÅŸtirebilecek bir tablo ortaya çıkıyor. Yönünü baÅŸka arayışlarda olan kitlenin gözü Ä°YÄ° Parti'de. Üye kampanyasını bunun için önemsiyoruz."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.