Sosyal Medya

Güncel

İBB İhtiyaç Sahibi Ailelere Yarın Süt Dağıtımına Başlıyor

Proje kapsamında ilk etapta, İstanbul genelinde aylık 750 bin litrelik süt dağıtılması hedefleniyor



Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde yarın Ä°BB BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu’nun katılımıyla düzenlenecek törenle, projenin tanıtımı yapılacak ve ihtiyaç sahibi ailelere halk süt dağıtımına baÅŸlanacak.
 
Proje kapsamında ilk etapta, Ä°stanbul genelinde aylık 750 bin litrelik süt dağıtılması hedefleniyor.
 
Ä°mamoÄŸlu'nun seçim vaatleri arasında bulunan Halk Süt projesi hayata geçiyor. Proje kapsamında, ilk etapta Ä°stanbul genelinde aylık 750 bin litre süt dağıtılacak. Bu hizmetten Ä°BB'den sosyal destek alan ailelerin 3-6 yaÅŸ arasındaki çocukları yararlanabilecek.
 
Haftada çocuk başına 2 litre süt verilecek. Bir litrelik UHT sütler ailelere çocuk sayısına göre aylık ya da 15 günlük süreler içerisinde teslim edilecek. Dağıtımlar ise Ä°BB ekipleri tarafından gerçekleÅŸtirilecek.
 
Yeni aileler de tespit edilip sisteme alınacak
Uygulama sırasında ihtiyaç sahibi yeni aileler de tespit edilerek sisteme dahil edilecek. Ä°BB, proje için tecrübesi ve güvenilirliÄŸiyle bilinen Tire Süt Kooperatifi ile sözleÅŸme imzaladı. 16 Ekim Dünya Gıda Günü'nde gerçekleÅŸecek “Halk Süt Lansmanı ve Dağıtım Töreni” Ä°mamoÄŸlu'nun katılımı ile Ä°BB Gürpınar Su Ürünleri Hali'nde gerçekleÅŸtirilecek.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.