Sosyal Medya

Güncel

Davutoğlu'nun İstanbul parti binasının adresi belli oldu

Ak Parti'den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutuoğlu'nun yeni partiyi 2 ay içinde açıklaması beklenirken ekibi İstanbul'daki yeni parti binasının adresini belirledi.



Ak Parti'den istifa ederek yeni parti çalışmalarını hızlandıran eski BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu'nun partisini 2 ay içinde açıklaması bekleniyor. 18 Ekim tarihinde Manisa'da yapacağı konuÅŸması öncesi dikkat çeken bir geliÅŸme yaÅŸandı. DavutoÄŸlu'nun ekibi Ä°stanbul'da yeni parti binasının adresini belirledi.
 
Ahmet DavutoÄŸlu'na yakınlığı ile bilinen Medya Notu adlı internet sitesinde yer alan habere göre, DavutoÄŸlu ekibi yeni parti için Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanlığı binasını E5 Ä°ncirli üzerinde tutu. DavutoÄŸlu’nun yeni partisinin Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanlığı için tuttuÄŸu çok katlı bina, eskiden Kadir Has Üniversitesi tarafından kullanılmaktaydı. Yeni parti binasının toplam geniÅŸliÄŸi bin 700 metre kareyi buluyor.
 
DavutoÄŸlu ve ekibi Ak Parti'den ayrılmadan önce de Ankara Beysukent’te de bir çalışma ofisi yeri tutmuÅŸlardı. Ä°ÅŸte DavutoÄŸlu'nun ekibinin Ä°stanbul'da tutukları parti binası
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.