Sosyal Medya

Tanrı Dağı'nda uluyan MHP'li Cemal Enginyurt yeni hedefi: Nur Dağı Hira Mağrası

Geçtiğimiz aylarda Tanrı Dağları'nda kurt gibi ulurken çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan MHP milletvekili Cemal Enginyurt yeni hedefini açıkladı.



Tanrı DaÄŸları’nda kurt gibi ulurken çektiÄŸi videoyu sosyal medya hesabında paylaÅŸan MHP milletvekili Cemal Enginyurt yeni hedefini açıkladı. Enginyurt sıradaki hayalinin Hira Dağı’nda tekbir getirmek olduÄŸunu söyledi.
 
Türkiye gazetesinden Ebru Karatosun’a konuÅŸan Enginyurt, “Tanrı DaÄŸlarına gittiÄŸinizde çektiÄŸiniz uluma videosu çok konuÅŸuldu. Devlet Bahçeli’nin bir yorumu oldu mu?” sorusunu cevapladı:
 
"SIRADAKÄ° HEDEFÄ°M HÄ°RA DAÄžI'NDA TEKBÄ°R GETÄ°RMEK"
"Ben on üç yaşında ülkücü oldum. Ä°lk ülkü ocaklarına gittiÄŸimde “Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslüman’ız” sloganını gördüÄŸümde, Türk olmanın Tanrı Dağı kadar yüce bir ÅŸey, Müslüman olmanın da Hira Dağı gibi duygu olduÄŸunu bilerek büyüdüm. Hep oraya gitmek ve Bozkurt uluması yapmak gibi bir hayalim vardı. Ä°kinci hayalim de Hira Dağı’na gidip tekbir getirmekti. Sıra Hira Dağı’nda… Ama maalesef Tanrı Dağı’na gittiÄŸimde Bozkurtla köpek havlamasını karıştıranların gadrine uÄŸradım. Bozkurt ulumasını köpek havlaması zanneden çok zavallı var bu ülkede. Dolayısıyla bunların eleÅŸtirilerine maruz kaldım. Bursasporlulara timsah yürüyüÅŸü yapıyorlar diye timsah mı diyeceÄŸiz? Bu nasıl bir ÅŸey? Neyi savunduÄŸunu ve eleÅŸtirdiÄŸini bilmeyen garip bir milletiz. Gezi eylemlerinde ayı postuna girenler vardı. Ayı mı diyeceÄŸiz? Ä°nsanın bir hayvanı sevmiÅŸ olmasının sakıncası nedir? Ulumanın eleÅŸtirilecek ne yanı var? Genel BaÅŸkan’ımız bana özel bir ÅŸey söylemedi."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.