Sosyal Medya

Güncel

Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nden taşınıyor: İşte kulislerde konuşulan görevleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin ardından Ankara’ya dönen Binali Yıldırım’ın ilk işi Çankaya Köşkü’nden taşınmak olacak.



Binali yıldırım, istanbul büyükÅŸehir belediye baÅŸkan adayı olmak için 19 Åžubat'ta TBMM baÅŸkanlığı görevinden istifa etmiÅŸti. Yıldırım daha sonra Ä°stanbul'a giderek seçim çalışmalarını yürütmüÅŸtü. Ancak bu süreçte Çankaya KöÅŸkü'ndeki konutundan taşınmayan yıldırım, bu nedenle muhalefet tarafından eleÅŸtirilmiÅŸti. CHP Ä°stanbul milletvekili Mahmut Tanal da TBMM'ye CumhurbaÅŸkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın cevaplaması talebiyle ‘Binali Yıldırım'ın köÅŸkü neden henüz boÅŸaltmadığına' dair bir yazılı soru önergesi vermiÅŸti.
 
Kendi evinde yaÅŸayacak
 
Ä°stanbul seçimlerinin kaybedilmesinin ardından Ankara'ya dönen Yıldırım, Çankaya KöÅŸkü'nden taşınıyor. Yıldırım'ın bu ay içerisinde Dikmen'de kendisine ait bir eve yerleÅŸeceÄŸi öÄŸrenildi.
 
Yıldırım'a yeni görev
 
Öte yandan gözler Binali Yıldırım'a önümüzdeki dönemde nasıl bir görev verileceÄŸine çevrildi. Kulislerde Yıldırım'ın bakanlık, CumhurbaÅŸkanı yardımcılığı veya AK Parti Grup BaÅŸkanlığına getirilebileceÄŸi konuÅŸuluyor. 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.