Sosyal Medya

Güncel

Trump’ın kızı Ivanka, alay konusu oldu!

Fransa Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Élysée Sarayı’nın paylaştığı bir görüntülerde Trump’ın kızı Ivanka’nın, Kanada Başbakanı Trudeau, Macron, İngiltere Başbakanı May ve IMF Başkanı Lagarde arasında bir konuşma gerçekleşiyor. Ivanka Trump’ın ise dört lider arasında geçen diyaloğa katılmaya çalıştığı, ancak diğerlerinin onu göz ardı ettiği görülüyor.



Fransa CumhurbaÅŸkanlığı'na baÄŸlı Élysée Sarayı'nın paylaÅŸtığı bir görüntülerde Trump'ın kızı Ivanka'nın, Kanada BaÅŸbakanı Trudeau, Macron, Ä°ngiltere BaÅŸbakanı May ve IMF BaÅŸkanı Lagarde arasında bir konuÅŸma gerçekleÅŸiyor. Ivanka Trump'ın ise dört lider arasında geçen diyaloÄŸa katılmaya çalıştığı, ancak diÄŸerlerinin onu göz ardı ettiÄŸi görülüyor.

G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak için Japonya'nın Osaka kentine giden ABD BaÅŸkanı Donald Trump'ın heyetindeki isimlerden biri de kızı Ivanka Trump'tı.

Ivanka, zirve kapsamında "Kadınların Güçlendirilmesi" adlı özel konferansta konuÅŸmacı olarak yer aldı.

Ivanka konuÅŸmasında babası Donald Trump'ın kadın hakları ve kadınların güçlendirilmesi konusundaki yoÄŸun çalışmalarına dikkat çekti.

LÄ°DERLER IVANKA'YI DÄ°KKATE ALMADI

Fransa CumhurbaÅŸkanlığı'na baÄŸlı Élysée Sarayı'nın sosyal medya hesabından paylaşılan bir görüntü ise tartışma konusu oldu.

Görüntüde Kanada BaÅŸbakanı Justin Trudeau, Fransa CumhurbaÅŸkanı Emmanuel Macron, Ä°ngiltere BaÅŸbakanı Theresa May ve Uluslararası Para Fonu (IMF) BaÅŸkanı Christine Lagarde arasında bir konuÅŸma gerçekleÅŸiyor.

Ivanka Trump'ın ise dört lider arasında geçen diyaloÄŸa katılmaya çalıştığı, ancak diÄŸerlerinin onu göz ardı ettiÄŸi görülüyor.

Ivanka'nın bu görüntüsü sosyal medyada kısa sürede en çok konuÅŸulanlar arasına girdi.

Kullanıcılar, “Åžükran Günü'nde yetiÅŸkin masasına oturmaya çalışan küçük bir çocuk gibi duruyor”, “Lagarde'nin yüzüne bakın… Neden buradasın ve ne konuÅŸuyorsun der gibi”, “Onun bu konuÅŸmada yeri yok” gibi yorumlar yaptı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.