Sosyal Medya

Güncel

Edirne'de kaçak göçmen faciası: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Edirne'nin Meriç ilçesinde kaçak göçmenleri taşıyan panelvan duvarına çarptı. Katliam gibi kazada 10 kaçak göçmen öldü, 30 kişi de yaralandı. Kapasitenin üzerinde kişi taşıyan araç, bir kez daha göz göre göre gelen faciayı ortaya koydu. Katliamla ilgili açıklama yapan Valilik "Araç ihtara uymayıp hızla kaçmış, merkezde bulunan ana kavşakta yolunu alamayarak bir dükkana çarpmıştır" ifadelerini kullandı.



Edirne’nin Meriç ilçesinde kaçak göçmenleri taşıyan panelvanın kaza yapması sonucunda 10 kiÅŸi yaÅŸamını yitirdi, 30 kiÅŸi yaralandı.
 
Artezyen Caddesi’nde kimliÄŸi henüz tespit edilemeyen panelvan sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda araç duvara çarptı.
 
Kazada 10 kaçak göçmen öldü, 30 kiÅŸi yaralandı. Edirne Valisi Ekrem Canalp olay yerine giderek bilgi aldı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, yaÅŸamanı yitirenler ise morga götürüldü. 
 
EDİRNE VALİLİĞİ: DUR İHTARINA UYMADI
 
Edirne ValiliÄŸi olayın ardından yaptığı yazılı açıklamada, kazada ölen kaçak göçmenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil ÅŸifa dilendi.
 
Açıklamada, "Meriç ilçemiz Büyük DoÄŸanca Mahallesi'nde durumundan ÅŸüphelenilen bir araca jandarma komutanlığı ekiplerimizce dur ihtarında bulunulmuÅŸtur. Araç ihtara uymayıp hızla kaçmış, merkezde bulunan ana kavÅŸakta yolunu alamayarak bir dükkana çarpmıştır. Kazada 10 göçmen vefat etmiÅŸ, 30 göçmen ise yaralanmıştır" bilgisi verildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.