Sosyal Medya

Güncel

Karamollaoğlu: Birilerine kazandırmak ya da kaybettirmek içine seçime girmiyoruz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığı Twitter paylaşımında yarın gerçekleştirilecek İstanbul yerel seçimiyle ilgili bir takım hatırlatmalarda ve uyarılarda bulundu.



KaramollaoÄŸlu yaptığı paylaşımda Saadet Partisi’nin seçimlere Necdet Gökçınar ile gireceÄŸini hatırlatırken “Gerek Necdet Bey gerekse teÅŸkilatımız, bütün baskı ve ambargolara, bir algı oluÅŸturulma çabasına raÄŸmen ciddi bir gayretle çalışmaktadırlar. Bu sebeple belirtmek isterim ki bizim siyasi anlayışımız kimseye seçim kaybettirmek veya kazandırmak üzerine kurulu deÄŸildir.” dedi.
 
NECDET GÖKÇINAR Ä°LE SEÇÄ°ME GÄ°RMEKTEYÄ°Z
 
Temel KaramollaoÄŸlu’nun yaptığı twitter paylaşımı ÅŸu ÅŸekilde:
 
"Aziz milletimizin bildiÄŸi üzere Pazar günü gerçekleÅŸtirilecek olan Ä°stanbul seçimlerine adayımız Necdet Gökçınar ile katılacağız. Gerek Necdet Bey gerekse teÅŸkilatımız, bütün baskı ve ambargolara, bir algı oluÅŸturulma çabasına raÄŸmen ciddi bir gayretle çalışmaktadırlar. Bu sebeple belirtmek isterim ki bizim siyasi anlayışımız kimseye seçim kaybettirmek veya kazandırmak üzerine kurulu deÄŸildir. Partimizin köklü geleneÄŸi nedeniyle bundan önceki seçimlerde olduÄŸu gibi bu seçimde de kendi adayımız ile seçime girmekteyiz. Ä°nanıyoruz ki bu tavrımız Ä°stanbul için hayırlara vesile olacaktır."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.