Sosyal Medya

Güncel

Süleyman Soylu: Çok marjinal bir grup, CHP'yi de istismar ediyor

Bayrampaşa'da seçim müşahitleri teşkilat üyeleri ve STK temsilcileriyle bir araya gelen İçişleri Bakanı Soylu "Türkiye'de çok marjinal bir grup, Cumhuriyet Halk Partisi'nin içine sızarak, Cumhuriyet Halk Partisi'ni de istismar ederek ve kullanarak, Cumhuriyet Halk Partisi'nin taşıyıcılığıyla, Türkiye'nin medeniyetine oyun oynamaya çalışmaktadır. Bu grup siyasi hile yapmaktan çekinmemekte ve korkmamaktadır" dedi.



Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, BayrampaÅŸa'da seçim müÅŸahitleri teÅŸkilat üyeleri ve STK temsilcileriyle bir araya geldiÄŸi toplantıda, Türkiye'nin tarihin en büyük adımlarını attığını, AK Parti'nin Türkiye'yi sürekli yükselen bir ülke haline getirdiÄŸini ve çevresindeki coÄŸrafyaya ümit verdiÄŸini söyledi. 
 
Pazar günü yapılacak seçim üzerinden Türkiye'nin istikametini bozmaya, Türkiye'nin gidiÅŸatını farklı bir noktaya çekmeye çalışanlara fırsat verilmemesi gerektiÄŸini vurgulayan Soylu, "Türkiye'de çok marjinal bir grup, Cumhuriyet Halk Partisi'nin içine sızarak, Cumhuriyet Halk Partisi'ni de istismar ederek ve kullanarak, Cumhuriyet Halk Partisi'nin taşıyıcılığıyla, Türkiye'nin medeniyetine oyun oynamaya çalışmaktadır. Benim hissiyatım budur. Bu grup siyasi hile yapmaktan çekinmemekte ve korkmamaktadır. Bu grup aynı zamanda Binali AÄŸabey ve rakibinin, karşı karşıya geldiÄŸi bir televizyon programının hazırlanmasında dahi ahlaksızlık yapmayı, milleti aldatmayı kendi adına ayıp saymamaktadır. Bu grup, bu ülkenin bütün deÄŸerlerinin yerle yeksan edilmesi için bütün alçaklıkları, iÄŸrençlikleri bir araya getirmekten kesinlikle çekinmemektedir." diye konuÅŸtu. 
 
"ÇOK TAHLÄ°KELÄ° VE MARJÄ°NAL BÄ°R GRUP KARÅžI KARÅžIYIZ"
 
Çok tehlikeli ve marjinal bir grupla karşı karşıya kalındığını bu ülkenin bir evladı olarak söylediÄŸini ifade eden Soylu, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü: 
 
"Bunların hepsini 2-3 ay içinde çok net bir ÅŸekilde yaÅŸadık. Ä°stismarı, her türlü deÄŸerin örselenmesini, demokrasiyi rafa kaldıracak hamleleri hep birlikte yaÅŸadık. Bunu yaparken, televizyon kanallarından ve siyasi aktörlerinden en ufak bir ahlaki ilke görmedik. Hala yalana devam ediyorlar. Atatürk tablosu üzerinden belediyede baÅŸlattıkları yalanlar, asla yeni yalanlar deÄŸildir. Gezi olaylarında hangi marjinal gruplar varsa, Binali AÄŸabey'in belediye baÅŸkanı olmaması için aynı taktiklerle meselenin tam da göbeÄŸindeler. Bugüne kadar getirdiÄŸimiz Türkiye için bunu tehdit görüyorum. Zira Ä°stanbul, sadece ekonomisi deÄŸil, maneviyatı ve mirası da güçlü olan bir ÅŸehirdir. 
 
 
"SANDIÄžA Ä°LK GÄ°DEN SÄ°Z OLUN"
 
Pazar günü sadece bir belediye baÅŸkanlığı seçimine gitmiyoruz, birilerinin eline geçerse, Ä°stanbul'un ve Türkiye'nin gidiÅŸatını deÄŸiÅŸtirecek, geleceÄŸini zedeleyebilecek bir anlayışla mücadeleye gidiyoruz. Bir tek oyun önemli olduÄŸu bir seçime gidiyoruz. Pazar gününe kadar her türlü gayret gösterilecek. Son nefesimize kadar herkese gidip herkese anlatmaya çalışacağız. Ancak sandıktaki tutum çok önemli. Okula ilk giden siz olun, insanları nezaket ve güler yüzle karşılayın. Bu seçim kolay seçimdir. Tek bir pusula var, 2,5 saatte sonlanabilecek bir seçimdir. Bu seçim kolay bir seçim olduÄŸu kadar ağırlığı ve gücü yüksek olan bir seçimdir. Çok dikkat etmeniz ve sandığı bir saniye boÅŸ bırakmamanız gereken bir seçimdir, bu seçim. Pazar günü böyle bir seçime gidiyoruz."
 
"PAZAR GÜNÜ TARÄ°H YAZMALIYIZ"
 
Bakan Soylu, seçimsiz bir 4 yıl olduÄŸunu hatırlatarak, "Belediyelerde 5 yıl var, yapabileceklerimizi hayal edin, 5 yıl sonraki Türkiye'yi hayal edin. Biz sadece kendi evimizi süpürmekle mükellef deÄŸiliz, coÄŸrafyamızı gül bahçesine çevireceÄŸiz. Biz, gayret etmekle mükellefiz. Åžimdi herkesin sorumluluÄŸu, geleceÄŸe bırakacağımız emanet için çok önemlidir. Pazar günü tarih yazmalıyız. Türkiye'ye pusu kurmaya çalışanlara karşı, 'Not aldık.' diyen Amerika'ya karşı, Avrupa'nın televizyonlarına karşı, FETÖ'ye karşı, 'AKP ve MHP faÅŸizmini Ä°mamoÄŸlu ile birlikte yeneceÄŸiz.' diyen Kandil'de hayvanlara karşı. Bir oydur seçimin sonucunu deÄŸiÅŸtirecek olan. Onun için oylar kullanılırken de sayılırken de çok dikkatli olmalıyız. Namus bilerek, sandıklara sahip çıkmalıyız." deÄŸerlendirmesinde bulundu. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.