Sosyal Medya

Sadet adayı: Necdet abi inananların birliği için adaylıktan çekil şeklinde telefonlar alıyorum

Necdet Gökçınar, Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Divan Toplantısı’na ve Sinop Dikmen Dernekler Federasyonu (DİKDEF) tarafından düzenlenen piknik programında vatandaşlarla bir araya geldi.



Saadet Partisi Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Necdet Gökçınar, 23 Haziran’da tekrarlanacak olan Ä°stanbul büyükÅŸehir belediye baÅŸkanlığı seçimleri için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Saadet Partisi Bahçelievler Ä°lçe Divan toplantısına katılan Necdet Gökçınar, bir sonraki gün de Sinop Dikmen Dernekler Federasyonu’nun (DÄ°KDEF) Kâğıthane Fatih Ormanı’nda düzenlediÄŸi piknik programına katıldı. GittiÄŸi her yerde büyük bir ilgiyle karşılanan Milli GörüÅŸ’ün Ä°stanbul adayı Necdet Gökçınar, Ä°stanbullularla selamlaşıp hasbihal etti. Gökçınar, toplumda oluÅŸturulan kutuplaÅŸma ortamının yerini birlik ve beraberliÄŸe bıraktığını söyledi.
 
“Telefonlar alıyorum"
 
Saadet Partisi Bahçelievler Ä°lçe Divan Toplantısı’nda konuÅŸan Saadet Partisi Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Necdet Gökçınar,  Birisi aradı ‘Necdet abi inananların birliÄŸi için adaylıktan çekil’ dedi. Yahu biz iktidardayken sırtımızdan vuran, Amerikalı aÄŸabeyleri için bizden ayrılan siz deÄŸil misiniz? Siz Saadet Partisi’ni bilmiyor musunuz? Erbakan Hocamızın dediÄŸi gibi iki kiÅŸi olsak birimiz aday olur, diÄŸeri ona oy verir. Sancaktepe’de saldırıya uÄŸradık. Bizi parçalıyorlardı. Ama ÅŸimdi Saadet Partili kardeÅŸler olduk. Toplumu kutuplaÅŸtırmışlardı, bu sertlik dağılıyor. Allah bir ayda kalpleri döndürdü ve halkımız bize ısındı. Sizin kalbini kırdığınız, sandığa gitmeyen 500 bin seçmen de Saadet Partisi’ne gelmek için 23 Haziran’ı bekliyor.” açıklamalarında bulundu.
 
Oy vermek ciddi bir iÅŸtir
 
YaklaÅŸan Ä°stanbul seçimleri hakkında konuÅŸmasını sürdüren Gökçınar, “Ä°stanbul seçimlerimiz tüm insanlığa hayırlar getirsin. Ä°slam ülkelerinin her yerinde kan, gözyaşı var. Müslümanların çektiÄŸi sıkıntıyı ortadan kaldırmak Ä°stanbul’dan nasip olsun. Basit bir seçim yapmayacağız. Oy vermek ciddi bir iÅŸtir. Bir adayın boyuna, karizmasına yahut diÄŸer huylarına oy verilmez. Sandığa attığımız oy, adaya ‘5 sene sana ortağım’ demektir. Onay vermektir. Oy verdiÄŸimiz kiÅŸinin yaptığı tüm iyi ve kötü iÅŸlere ortak olduÄŸumuzu bilmemiz gerekir. Bu yüzden dikkatli bir seçim yapmanızı sizlerden rica ediyorum.” dedi.
 
“Bu birlik beraberlik bizi kurtaracak ÅŸeydir"
 
DÄ°KDEF tarafından düzenlenen ve Saadet Partisi Kâğıthane Ä°lçe BaÅŸkanı Halit Özgür Atak’ın da katıldığı piknikte konuÅŸan Gökçınar, “Sevgili hemÅŸerilerim, Sinop, merhum Erbakan Hocamızın doÄŸduÄŸu ve Erbakan Hocamızın bize övgüyle bahsettiÄŸi bir ÅŸehrimizdir. Biz Erbakan Hocamızın yolundan gittiÄŸimiz için Sinoplu sayılırız. Size bu yüzden hemÅŸerim diyorum. Piknik alanında çok güzel bir birlik, beraberlik havası hissettim. Burada herkes aynı partiye oy vermiyor ama beraber bir ÅŸekilde oturabiliyor. Ä°ÅŸte bu birlik beraberlik bizi kurtaracak ÅŸeydir. Bizi ayakta tutan ÅŸey iÅŸte budur.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.