Sosyal Medya

Fatih Portakal, İmamoğlu'nu yalanladı: Hakaret ettiği cümleleri duydum

Fox Ana Haber'in sunucusu Fatih Portakal, Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi Yavuz'a, "İt" dediği videoyu izlediğini ve hakaret ettiği cümleleri duyduğunu belirtti.



Fox Ana Haber'in sunucusu Fatih Protakal, CHP Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Ekrem Ä°mamoÄŸlu'nun 5 Haziran ÇarÅŸamba günü Ordu'da gerçekleÅŸtirdikleri program sonrasında özel uçakla Ä°stanbul'a dönüÅŸ yolculuÄŸunda Ordu-Giresun Havalimanındaki VIP salonunu kullanmak istemeleri neticesinde meydana gelen olaylar sırasında Ordu Valisi Yavuz'a, "it" dediÄŸi videoyu izlediÄŸini belirtti.
 
PORTAKAL, EKREM Ä°MAMOÄžLU'NU YALANLADI
Fatih Portakal Ordu'da yaÅŸanan olayın ardından FOX Ana haberde "Ä°mamoÄŸlu'nun valiyle ilgili bir sözü var biz o sözü vermedik" demiÅŸ ve CHP'li adayı sert sözlerle eleÅŸtirmiÅŸti. Portakal'ın bu açıklamasının ardından kamuoyunda görüntülerin yayınlanması çaÄŸrısı yapıldı. Portakal ise dün akÅŸamki haber bülteninde Ekrem Ä°mamoÄŸlu'nu bir kez daha yalanladı.
 
"KULAKLARIMIN NE DUYDUÄžUNU BEN BÄ°LÄ°YORUM"
"O görüntüyü ben izlememiÅŸ olsaydım ben o cümleleri etmezdim" diyen Portakal, "Ben 6 haziran günü o cümleleri kurarken o hakaret ettiÄŸi cümleleri kurarken gerçekler üzerine bunu söylüyordum. Kulaklarımın ne duyduÄŸunu ben biliyorum çünkü RTÜK denilen bir kurul var ve bazı ifadeleri yayınladığınızda basın yoluyla bu hakaretin yayılması kapsamında alıp size uyarı ceza verebiliyor. Ben böyle bir gerçekliÄŸi duymasam 6 Haziran günü o cümleleri kurabilir miyim?" diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.