Sosyal Medya

Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ekrem İmamoğlu birlikte hareket ediyor iddiası

Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa İlker Yücel, "Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Ekrem İmamoğlu aslında bir koalisyon." ifadelerini kullandı.



Vatan Partisi Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Mustafa Ä°lker Yücel, Habertürk'te açıklamalarda bulundu.
 
Kübra Par'ın sorularını yanıtlayan Yücel, "Abdullah Gül, Ahmet DavutoÄŸlu, Ekrem Ä°mamoÄŸlu aslında bir koalisyon." dedi.
 
Vatan Partisi Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Mustafa Ä°lker Yücel'in konuya dair sözleri ÅŸu ÅŸekilde:
 
23 Haziran'da oylarımız artacak. Her iki adayın da ortaklaÅŸtığı noktalar gözönüne gelmeye baÅŸladı. Sayın Ekrem Ä°mamoÄŸlu Washington Post ve Alman gazetesinde bir yazı yazdı. Abdullah Gül, Ahmet DavutoÄŸlu, Ekrem Ä°mamoÄŸlu aslında bir koalisyon. DiÄŸer tarafta AK Parti'nin büyük hataları var. O yüzden Vatan Partisi'nin son 1-1,5 ayda iÅŸaret ettiÄŸi konular gözönüne gelmeye baÅŸladı. Belediyecilik anlayışında Vatan Partisi iki partiden tamamen farklılaşıyor. Bir vaat enflasyonu yaÅŸanıyor. Ciddi kesimin ilgisi Vatan Partisi'nde. Türkiye'nin direncini arttırabilecek kadar oy alabilmek hedefimiz. 2014'ten sonra girilen süreçte Türkiye hükümetini arıyor. AK Parti yönetemediÄŸi için MHP'ye sarıldı. Türkiye'nin ekonomik ve güvenlik sorunları o kadar ağır ki. Deniz Kuvvetleri Komutanlığımız tarihinin en önemli tatbikatını yaptı. Ä°çiÅŸleri Bakanı çok açıklıkla 'ABD'yle savaÅŸ halindeyiz' dedi. Biz milli hükümet tabirini kullanıyoruz. Türkiye eÄŸer tarihinin en büyük sorunlarıyla karşı karşıyaysa, o zaman milletin bütün gücünü seferber edebilecek bu tehditlere cevap verebiliriz. Bu seçimlerde Vatan Partisi'nin seçimlere girme sebebi arkada bıraktığımız 35 yıllık öngörülerimizdir.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.