Sosyal Medya

Güncel

Saadet Partisi adayı Gökçınar'ın diğer oğlunun da işine son verildi

Seçim kampanyası sürecinde bir oğlunun işine son verilen Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necdet Gökçınar, diğer oğlunun da sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.



Gökçınar'ın Borsa Ä°stanbul’da uzman yardımcısı olarak çalışan oÄŸlu H. Ä°brahim Gökçınar’a da askerlik görevi sonrası iÅŸine son verildi bildirilmiÅŸti.
 
Milli Gazete'ye konuÅŸan Gökçınar, "Bir kere maÄŸduriyet seçim kriterlerinden biri deÄŸildir. Öyle olsaydı en çok maÄŸdur edilen benim" dedi.
 
Gökçınar, “MaÄŸduriyet yarıştıracak deÄŸilim, sadece zihin açmak için söylüyorum. Ben Saadet Partisi Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı olduÄŸum için benim oÄŸlumun iÅŸine son verildi. 3 yıldır Borsa Ä°stanbul’da çalışıyordu, performansı da oldukça iyi olmasına raÄŸmen askerden döndükten sonra iÅŸten çıkarıldı. 5 milyon iÅŸsiz gencimizin olduÄŸu ülkemizde ben oÄŸlumun iÅŸsiz kalmasını gündem yapacak deÄŸilim. Yalnız olayın basında farklı ÅŸekillerde yer alması dolayısıyla doÄŸru anlaşılması için bazı açıklamalar yapma gereÄŸi duyduk. Biz bunu konuÅŸurken Ä°GDAÅž’ın dosyalarını takip eden avukat olan diÄŸer oÄŸlumun kurumla yaptığı sözleÅŸme, hiçbir gerekçe gösterilmeden Ä°GDAÅž tarafından iptal edildi. Bunu ilk defa size söylüyorum. Benim aziz hemÅŸehrilerim beni yanlış anlamasın, ben asla maÄŸduriyet yapmıyorum. Kafalarınızdaki boÅŸlukları doldurmak için, sandığa giderken nasıl bir zihniyetle karşı karşıya olduÄŸunuzu bilin diye söylüyorum. Ben sadece böyle bir üslubun Ä°stanbul’da yaÅŸanıyor olmasından üzüntü duyuyorum" diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.