Sosyal Medya

Güncel

Ekrem Ä°mamoÄŸlu: Ordu Valisi bize tuzak kurdu

CHP'li Ekrem İmamoğlu, Ordu'daki VIP salonunda yaşananları İstanbul'daki basın toplantısında anlattı. İmamoğlu, Ordu Valisi Seddar Yavuz'un kendisine tuzak kurduğunu söyledi.



YSK'nın Ä°stanbul kararı ile mazbatası iptal edilen Ekrem Ä°mamoÄŸlu basın açıklaması yaptı. Ä°mamoÄŸlu sözlerine Binali Yıldırım ile yapacakları ortak yayınla baÅŸladı. Ä°mamoÄŸlu, "Benim kararım yeni deÄŸil. Benim karar vermemde ikinci birine ihtiyaç yok. Sayım Yıldırım'ın sürece eÅŸlik etmesi beni mutlu etti" dedi. Ordu Havalima'nında yaÅŸananlara iliÅŸkin olarak da "Sayın vali bize tuzak kurmuÅŸtur. Güzel ortamı gölgelemeye çalışmıştır." dedi.
 
Ekrem Ä°mamoÄŸlu, rakibi Binali Yıldırım ile canlı yayına çıkmasının planlanmasını Engin Altay ile Mahir Ünal'ın yaptığını belirterek, "Bu konunun 17 yıl sonra tartışmaya açılması mutlu etti" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

1 Yorum

  1. 28

    Haziran 09, 2019 Pazar 17:54

    Bu kadar saçma bir cevap olamaz. Ben edepsizligi yaptım.Nefsime hakim olamayıp bir çuval inciri berbat ettim demek varken topu taca atmak niye. Ne oldu? Sakin, anlayışlı maske düştü de gerçek yüzün ortaya mı çıktı? Yazık çok yazık. Sana düşen çıkıp özür dilemek idi.Nerede sende o baba yigitlik!Allah seni bu şehrin başına getirmez inşaallah. Ben bile sana inanmıştım. Bu sefer Chp'den farklı bir ses ortaya çıktı demiştim.CHP mi?aynı be ya!

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.