Sosyal Medya

Güncel

Binali Yıldırım'dan Uğur Dündar'a yanıt

Binali Yıldırım ile Ekrem imamoğlu’nun katılacağı canlı yayın programında moderatörlük yapmayı reddeden Uğur Dündar’a Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’dan yanıt geldi.



UÄŸur Dündar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AK Parti Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Adayı Binali Yıldırım ve CHP Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı adayı Ekrem Ä°mamoÄŸlu'nun katılacağı programın moderatörlüÄŸünü yapmayacağını açıkladı.

BÄ°NALÄ° YILDIRIM'DAN CEVAP

Açıklamasında 'Adaylar ve demokrasi zarar görür' ifadelerini kullanan Dündar'a AK Parti Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Binali Yıldırım'dan yanıt geldi.

'UMARIM BÄ°RÄ°LERÄ°NÄ°N ETKÄ°SÄ° OLMAMIÅžTIR'

Twitter hesabından Dündar'a cevap veren Yıldırım, "UÄŸur Bey'in kararına üzüldüm. 'Adaylar ve demokrasi zarar görür' diyor. Ne gibi bir zarar, anlamadım! O soracaktı, biz cevaplayacaktık. Umarım bu kararda "birilerinin" baskısı etkili olmamıştır." ifadelerini kullandı.

Başlıksız-1_149

UÄŸur Dündar, sosyal medyada yaptığı açıklamada ÅŸunları bildirmiÅŸti:

"ModeratörlüÄŸüm üzerinden her iki adaya ve demokrasimize zarar verebilecek bir takım hazırlıklar yapıldığını görüyor ve bu sebeple 50 yıldır ödünsüz baÄŸlı kaldığım evrensel yayıncılık ilkeleri gereÄŸi moderatörlük yapmama yönünde aldığım kararı kamuoyuna saygıyla arz ediyorum."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.