Sosyal Medya

Güncel

Suriye'de, Rusya destekli Kaplan Kuvvetleri'nin komutanı öldürüldü

Suriye'deki muhalif gruplar, dün, Kuzey Hama kırsalındaki çatışmalar sırasında Rusya destekli Süheyl El Hasan komutasındaki Kaplan Kuvvetlerinden üst düzey bir subayı öldürdü. Çatışma sırasında Rusya destekli milislerden çok sayıda ölü ve yaralı olduğu da açıklandı.



Suriye'deki muhalif gruplar Pazartesi günü, Kuzey Hama kırsalındaki çatışmalar sırasında Rusya destekli Süheyl El Hasan komutasındaki Kaplan Kuvvetlerinden üst düzey bir subayı öldürdü. Çatışma sırasında Rusya destekli milislerden çok sayıda ölü ve yaralı olduÄŸu da açıklandı.

Kaplan Kuvvetleri liderliÄŸindeki Kafarnabouda operasyon odası komutanı Albay Ali el Sarraj öldürüldü.

Esed yanlısı medya organları, Ä°dlib'in güneyindeki Kasabiya eksenindeki çatışmalar sırasında Albayın öldürüldüÄŸünü doÄŸruladı.

Muhalif gruplar bugün erken saatlerde, Ä°dlib ve kuzey Lazkiye'nin güney eteklerinde Rusya baÄŸlantılı milisler tarafından yapılan saldırıları püskürttüÄŸü bildirildi.

Çatışma sırasında Rusya destekli milislerden çok sayıda ölü ve yaralı olduÄŸu da açıklandı.

Suriye'nin kuzeyindeki askeri çatışmalar sırasında, bir düzine tankın tahrip edilmesinin yanı sıra, saha komutanları ve yüksek rütbeli subaylar dahil olmak üzere, Rusya ile iliÅŸkili milislerden onlarcasının öldürüldüÄŸü bildirildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.