Sosyal Medya

Güncel

Bayram tatilinin ilk 2 gününde 46 trafik kazası: 16 ölü, 130 yaralı

9 günlük bayram tatilinin ilk iki gününde yine çok sayıda trafik kazası meydana geldi.



DHA'nın haberine göre Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla cuma günü mesai bitimi sonrası yola çıkan tatilcilerin yollarda oluÅŸturduÄŸu yoÄŸunluk, bugün akÅŸam saatlerine kadar sürdü.
Bayram tatilinin ilk iki gününde yine çok sayıda trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 16 kiÅŸi yaÅŸamını yitirirken, 130 kiÅŸi yaralandı.
 
Özellikle iftar saatinin ardından yollarda yoÄŸunluk oluÅŸurken, Ä°çiÅŸleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel MüdürlüÄŸü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından karayollarında alınan önlemlere raÄŸmen yurt genelinde çok sayıda kaza meydana geldi.
 
BU AKÅžAMÜSTÜNE DEK
 
Cuma günü saat 18.00’den tatilin ikinci günü olan bugün saat 17.00’ye dek 46 kaza meydana geldi, bunun sonucunda 16 kiÅŸi yaÅŸamını yitirdi, 130 kiÅŸi yaralandı.
 
Ä°LK GÜN 32 KAZA
 
Bayram tatilinin ilk günü olan dün Van, Kayseri, Elazığ, Balıkesir, Konya, Karaman ve Düzce'de Ä°zmir, Kırıkkale, Ä°stanbul, Sivas, Mardin, Aksaray, Bursa, Adıyaman, Åžanlıurfa, Malatya, TekirdaÄŸ, Karabük. Malatya ve Mersin'de meydana gelen 32 kaza 13 can adlı, 96 kiÅŸiyi yaraladı.
 
Ä°KÄ°NCÄ° GÜN 14 KAZA
 
Ä°kinci günü olan bugünse Trabzon, Kocaeli, Malatya, Antalya, Afyonkarahisar, Bartın, Ä°stanbul, Aksaray, Sakarya, Kocaeli, Kütahya ve Mersin’de meydana gelen 14 kazada 3 kiÅŸi yaÅŸamını yitirdi 34 kiÅŸi yaralandı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.