Sosyal Medya

Medyadaki ahlaksızlığı ortaya saçan tartışma: Ahmet Hakan insanları ekmeğinden etmek için patronun ayağına gitti

Habertürk sunucusu Didem Arslan Yılmaz, kendisini eleştiren CNN Türk sunucusu Ahmet Hakan'a yanıt verdi. "Programıma iki değerli adayı davet etmek işimin gereği. Bu yayını çok istiyorum... BİR SAKINCASI MI VAR?" diyen Yılmaz, bir de 'bir sunucuyu kovdurmaya çalışma' iddiasını ortaya attı.



Habertürk’ün sunucularından Didem Arslan Yılmaz, Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı için yenilenecek seçimlerin adayları Ekrem Ä°mamoÄŸlu ve Binali Yıldırım’ı ortak yayına çıkarma giriÅŸimi sonrası CNN Türk sunucusu Ahmet Hakan’dan gelen eleÅŸtiriye tepki gösterdi. Yılmaz, iki ayrı tweet atarak Ahmet Hakan’a “Bu yayını çok istiyorum… BÄ°R SAKINCASI MI VAR?” diye sordu; isim vermemekle birlikte, bir de ‘bir sunucuyu kovdurmaya çalışma’ iddiasını ortaya attı.

Didem Arslan Yılmaz’dan Ahmet Hakan’a ‘çirkeflik’ yanıtıDidem Arslan Yılmaz’dan Ahmet Hakan’a ‘çirkeflik’ yanıtı

Yılmaz tweetlerinde şu ifadeleri kullandı:

Didem Arslan Yılmaz’dan Ahmet Hakan’a ‘çirkeflik’ yanıtı Didem Arslan Yılmaz’dan Ahmet Hakan’a ‘çirkeflik’ yanıtı

“1-Sayın Binali Yıldırım, Sayın Ekrem Ä°mamoÄŸlu ÅŸu anda siyaset gündeminin en önemli iki ismi. Programıma iki deÄŸerli adayı davet etmek iÅŸimin gereÄŸi. Bu yayını çok istiyorum… BÄ°R SAKINCASI MI VAR?

2- Bel altı vurmam çirkeflik yapmam. Bir örnek verim; tatildeki kanal patronunun ayağına kadar gidip bir sunucuyu kovdurmaya çalışsaydım, bu sadece ekmekle oynamak deÄŸil, çirkeflik olurdu. Ben böyle bir kötülük yapmam !!!”

Didem Arslan Yılmaz 2016 yılında Habertürk’ten ayrıldığı kısa süre içinde CNN Türk’te çalışmış, bu süreçteki 15 Temmuz yayınları ile dikkat çekmiÅŸti. Sonrasında da CNN Türk’ten ayrılmıştı.

Ne olmuÅŸtu?

Ä°mamoÄŸlu ile Yıldırım’ı ortak yayına çıkarmak istediÄŸini geçen hafta da vurgulamış olan Yılmaz, bu hafta başında Ä°mamoÄŸlu’nu ağırladığı yayınında aynı öneriyi gündeme getirmiÅŸ ve Ahmet Hakan’a gönderme yaparak “O mahalleden bu mahalleye gitmeyen, tarafsız bir moderatör istemez misiniz?” demiÅŸti.

Kendisinin Ä°mamoÄŸlu’nu CNN Türk’te ağırladığı programdaki tavrı ile sosyal medyadan tepki çeken Ahmet Hakan ise 30 Mayıs tarihli köÅŸesinde Didem Arslan Yılmaz’a hitaben “Al sen yap bacım!” baÅŸlıklı bir yazı kaleme almıştı.

“Rakip televizyon kanalında bir ‘sunucu’ var” diyen Ahmet Hakan, Yılmaz için “Binali Yıldırım ile Ekrem Ä°mamoÄŸlu’nun yapacakları tartışmanın kendi programında gerçekleÅŸmesi için… Resmen ve alenen… Ayılıyor, bayılıyor, ölüyor, bitiyor” demiÅŸ, “Öyle delice istiyor ki bunu… Ekrem Bey’e ayrı yalvarıyor, Binali Bey’e ayrı yalvarıyor” ifadelerini kullanmıştı.

Ahmet Hakan, yazısına ÅŸu ifadelerle son vermiÅŸti: “Yahu bacım! Madem üç kuruÅŸluk reyting için bu kadar çirkinleÅŸeceksin… Al senin olsun! Aha da sana söz: Top yanlışlıkla bana gelirse… Vallahi de billahi de… “Ben istemem, o yapsın” diyeceÄŸim.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.