Sosyal Medya

Ak Parti'nin eski ağır toplarından Şahin: Keşke o fotoğrafta HDP Genel Başkanı da olsaydı

Ak Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeği programında konuşan eski TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, milli mücadelenin 100. yılı kapsamında Samsun'da liderlerin bir araya geldiği tören için dikkat çeken ifadeler kullandı.



Aynı zamanda Ak Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu BaÅŸkanı Mehmet Ali Åžahin, “Dün Tütün Ä°skelesi'nde ortaya çıkan tablo milletimizin gönlünü ferahlatmıştır. CumhurbaÅŸkanımızın daveti üzerine siyasi partilerimizin genel baÅŸkanları da bu törenlere iÅŸtirak ettiler. Orada hep birlikte birlik ve beraberlik görüntüsü verdiler. Bu tabloyu son derece önemsiyorum. Türkiye olarak böyle bir tabloya birlik ve beraberlik görüntüsüne ÅŸiddetle ihtiyacımız var.” dedi.
 
KEÅžKE O FOTOÄžRAFTA HDP'NÄ°N GENEL BAÅžKANI DA OLSAYDI
 
“KeÅŸke dünkü o tabloya Meral Hanım’da iÅŸtirak etmiÅŸ olsaydı” diyen Åžahin, “Bir eksiklik olmuÅŸtur. Kendisi davetin geç ulaÅŸtığını ve devlet ciddiyetini göremediÄŸini falan ÅŸeklinde bir gerekçe ile katılmadığını ifade ediyor ama kendisini yakınen tanıyan bir kiÅŸi olarak beni tatmin etmedi. KeÅŸke o da fotoÄŸrafın içerisinde olsaydı. Hatta bir adım daha atıyorum. HDP’nin genel baÅŸkanı da olsaydı. Onlar davet edilmedi. Neden davet edilmedi? Çünkü onlar bir türlü Türkiye Partisi olmayı baÅŸaramadılar. PKK terör örgütünün siyasi uzantısı görünümünden bir türlü kurtulamadılar. Arkalarını millete deÄŸil, PYD’ye, PKK’ya, YPG’ye dayamaktan vazgeçmediler. DileÄŸimiz odur ki onlar terörle bir yere varamayacaklarını anlarlar, Türkiye Partisi olmaya karar verirler o tablo içerisinde onlarında olması Türkiye’ye zenginlik katacaktır. Türkiye’nin daha da güçlü olmasını saÄŸlayacaktır.” diye konuÅŸtu.
 
Kaynak: Millî Gazete

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.