Sosyal Medya

Cemalettin Sarar konuştu: Eşimi acımasızca dövdüler (Soylu: zanlıları yakaladık)

Eskişehir'deki evinde, eşiyle birlikte, maskeli üç soyguncu tarafından rehin alınan Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, olayın ayrıntılarını, Sabah yazarı Yavuz Donat'a anlattı.



EskiÅŸehir'deki evinde, eÅŸiyle birlikte, maskeli üç soyguncu tarafından rehin alınan Sarar Åžirketler Grubu Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Cemalettin Sarar, olayın ayrıntılarını, Sabah yazarı Yavuz Donat'a anlattı.

Cumartesi gecesi, yüzleri maskeli olarak eve giren 3 gaspçı, önce silah tehdidiyle Cemalettin Sarar ve eÅŸi Zehra Sarar'ın elleri ve ayaklarını plastik kelepçe ile baÄŸladı. Sarar'dan önce 1 milyon dolar ve bir milyon euro isteyen gaspçılar, "Evde para olmadığını" söyleyen iÅŸadamını darp etti. Ardından kasayı açmasını istedikleri iÅŸadamı, "Anahtarı yok" cevabını verince, gaspçılar bu kez üzerine çıkarak ayaklarıyla çiÄŸnemeye baÅŸladı. Bunun üzerine Saral, kasanın anahtarını vermek zorunda kaldı. Altın, pırlanta, zümrüt gibi ziynet eÅŸyalarını çantaya dolduran gaspçılar kasada para bulamayınca Saral'ın, cebinde bulunan 2 bin 600 lirayı aldı. Alacak baÅŸka bir ÅŸey bulamayan gaspçılar, çifti bırakıp yaya olarak kaçtı.

EŞİMÄ° ACIMASIZCA DÖVDÜLER

Fabrika arazisi içinde bulunan evlerine giren 3 kiÅŸiyi kimsenin fark etmediÄŸini anlatan Cemalettin Sarar, "Soyguncuların, evimizin içini iyi bilen birileriyle baÄŸlantılı olduklarını düÅŸünüyorum" dedi.

Evlerinin bahçesinde 30 civarında köpek bulunduÄŸunu ancak köpeklerin soygunun gerçekleÅŸtiÄŸi saatte kapalı bir yerde tutulduÄŸunu ifade eden Sarar, fabrika ve evin güvenliÄŸini saÄŸlayan 7 güvenlik elemanının da olayı fark etmediÄŸini, soyguncuları kaçarken gördüklerini söyledi. Soyguncuların paranın yerini öÄŸrenene kadar kendilerine çok kötü davrandığını belirten Sarar dehÅŸet anlarını ÅŸöyle anlattı: "Alt kattaydım. Birden yüzleri maskeli, siyah giyinmiÅŸ, biri kadın silahlı 3 kiÅŸi ortaya çıktı. Sürekli 'Milyon dolar' diye bağırıyorlardı. EÅŸimle beni üst kata çıkardılar. Plastik kelepçeyle birbirimize baÄŸladılar. EÅŸimi acımasızca dövdüler. EvliliÄŸimizden beri hediye gelen, eÅŸime hediye ettiÄŸim tüm mücevherleri alıp gittiler. Plastik kelepçeyi makasla kesip kurtulduk ve polisi aradık."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.