Sosyal Medya

Nihal Olçok FETÖ'cü iddialarına sert tepki: Hakkımı helal etmiyorum

15 Temmuz darbe girişimi sırasında oğlu ve AK Parti'nin reklam danışmanı olan eşi Erol Olçok'u kaybeden Nihal Olçok, sosyal medyadan kendisine yönelik FETÖ'cü suçlaması yönelten bir hesaba yanıt verirken hükümet üyeleri ve bürokratlara da ağır eleştiriler yöneltti.



Twitter'da '@inallpacino' adlı bir kullanıcı Olçok için, "Nihal Olçok FETÖ’cü olduÄŸu için Erol aÄŸabey onu boÅŸamış bilmeyene söyleyeyim. Kadın oÄŸlunun ölümünden Erol aÄŸabeyi suçluyormuÅŸ yakın çevresine durum bu. Hatta kendi ailesinden FETÖ’den tutuklu olanlar var. Yani kadın, katiline aşık olan Özgür Mumcu deÄŸil, zaten katillerle aynı safta" dedi.

​Mesaja verdiÄŸi yanıtta CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ErdoÄŸan, CumhurbaÅŸkanı Özel Kalem Müdürü Hasan DoÄŸan ve AK Partili iki hesabı da etiketleyen Olçok, "Yedi sülalesine hakkımı haram ettim. Åžerefsiz trol. Adiler sizi. Allah seni pemperiÅŸan etsin. Evlatların bile attığın iftiranın hesabını veremesin. Bizi de bu hale getirenler dünyada, ahirette gün yüzü görmesin" ifadelerini kullandı.

​Olçok, ikinci paylaşımında da yine CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ı etiketledi ve ÅŸöyle devam etti:

"Åžimdi bu sözlerim FETÖ’cü adi terörcülere ve bu milleti, bu teröre bulaÅŸtıran bütün hükümet ve bürokratlara… Åžimdi ilk defa hakkımı helal etmiyorum hiçbirinize. Beni düÅŸürdüÄŸünüz hale bakın. Aldanan da birmiÅŸ, aldanmayan da."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.