Sosyal Medya

Güncel

CHP İstanbul kampanyasını başlatıyor

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, çarşamba günü düzenleyeceği toplantı ile seçim kampanyasını başlatacak.



AA muhabirinin aldığı bilgiye göre CHP, 23 Haziran'da yenilenecek Ä°stanbul seçimlerinin hazırlıklarını sürdürüyor.

"Ekrem Ä°mamoÄŸlu CHP'nin deÄŸil 16 milyon Ä°stanbullunun adayı" söylemiyle yola çıkması beklenen CHP'de kampanyanın çarÅŸamba günü baÅŸlatılması planlanıyor. 

Ä°mamoÄŸlu'nun projelerinin anlatılacağı toplantıya Genel BaÅŸkan Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun yanı sıra partinin büyükÅŸehir ve il belediye baÅŸkanlarının katılması ve toplantıda Ä°YÄ° Parti yetkililerinin de bulunması bekleniyor.

Kampanyada "Her ÅŸey çok güzel olacak" sloganının yanı sıra farklı sloganlar da kullanılacak.

Kampanya, Genel BaÅŸkan Yardımcısı Seyit Torun ile Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanı Canan KaftancıoÄŸlu'nun öncülüÄŸünde yürütülecek. Genel BaÅŸkan KılıçdaroÄŸlu da bu dönemde sık sık Ä°stanbul'a giderek sivil toplum kuruluÅŸlarıyla ve hemÅŸehri dernekleriyle bir araya gelecek.

"ASLA ÇATIÅžMAYACAÄžIZ"

CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Seyit Torun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çarÅŸamba günü kampanya döneminin baÅŸlatılacağı toplantıda seçim sloganı, görseller, seçim müziÄŸi gibi kampanya detaylarının da kamuoyuna açıklanacağını söyledi.

"Kampanya döneminde biz halka sadece gerçekleri aktaracağız." diyen Torun, "Asla çatışmayacağız. Biz Ä°stanbul'u yöneteceÄŸiz. Ekrem Bey 16 milyon Ä°stanbulluya hizmet edecek." ifadelerini kullandı.

GasbedilmiÅŸ bir seçimle karşı karşıya olduklarını vurgulayan Seyit Torun, ÅŸunları kaydetti:

"Bugün askeri rejimlerde, darbe süreçlerinde dahi yaÅŸanmamış bir süreci yaşıyoruz. Bu, ne 50'lerde ne 60'larda ne 70'lerde ne 80'lerde yaÅŸanmış bir süreç. Türkiye ÅŸu anda gasbedilmiÅŸ, YSK tarafından çalınmış bir seçimle karşı karşıya. Biz bu kampanya döneminde haklılığımızı ortaya koyacağız. Kazanılmış bir seçimin elimizden niye alındığını anlatacağız. Bunun yanı sıra Ä°stanbul'u nasıl yöneteceÄŸimizi, daha 20 günlük süre içerisinde bile vatandaşımızın aile ekonomisine nasıl katkıda bulunduÄŸumuzu anlatacağız."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.