Sosyal Medya

Güncel

Karamollaoğlu'ndan 'genel merkez binası' çağrısı: Çok ciddi yardıma ihtiyacımız var

İftar programında konuşan SP lideri Karamollaoğlu, çok acil genel merkez binasına ihtiyaç duyduklarını belirterek şunları söyledi: Bir karargah, bina ve genel merkez olmadan çalışmak mümkün değil. Bu bizim için bir vecibe. Binanın satın alınabilmesi ve gerekli düzenlemelerin yapılması için çok ciddi kampanya ve yardıma ihtiyacımız var.



Saadet Partisi Genel BaÅŸkanı Temel KaramollaoÄŸlu, partisince düzenlenen iftar programında, yüz binlerce insanın ramazanı yokluk içinde geçirdiÄŸini, Suriye'nin, ramazan ayında büyük sıkıntılara maruz kaldığını belirtti. Libya, Yemen, BangladeÅŸ, KeÅŸmir ve Filistin örneÄŸini vererek nereye göz atılsa, kan ve gözyaşına ÅŸahit olunduÄŸunu aktaran KaramollaoÄŸlu, bu durumun kendilerini derinden yaraladığını ifade etti.
 
Batı dünyasında Müslümanlara karşı kin ve nefret duygusunun doruÄŸa çıktığını savunan KaramollaoÄŸlu, ÅŸunları kaydetti:
 
"Yeni Zelanda'da camide ibadet sırasında Müslümanlar katledildi. Onun arkasından kilise ve havralara saldırı oldu. Hangi dine mensup olursa olsun ibadethanelerin hiçbirine ve insanlara bu tip saldırıların yapılmasını tasvip etmeyiz. Dünyada barış ve huzura ihtiyacımız var. Elhamdulillah Saadet Partisi ve milli görüÅŸ olarak 50 yıldır siyasi sahada bu hedeflerin gerçekleÅŸebilmesi için ciddi çalışmanın içine girdik. Zaman geldi baÅŸarılı olduk. Zaman geldi iftiralara ve sıkıntılara maruz kaldık ama hiçbir zaman vazgeçmedik bunu dava edindik. Bugün de aynı duyguları yaşıyoruz."   
 
"YARDIMA Ä°HTÄ°YACIMIZ VAR"
 
Siyasetin ülke problemlerine çözüm üretme makamı olduÄŸuna deÄŸinen KaramollaoÄŸlu, ÅŸöyle konuÅŸtu:
 
"Hak bildiÄŸimiz yolda mücadele etmekle kendimizi mükellef addediyoruz. Bu hem toplumumuza hem de Allah'ın bahÅŸettiÄŸi nimetlere karşı yapmamamız gereken bir çalışmadır. BildiÄŸiniz gibi tam seçimin ardından yıllarca karargah edindiÄŸimiz binamızdan çıkarıldık. Biz de kanuna uyarak binamızı terk ettik. Åžimdi yeni bir bina bulmak mecburiyetindeyiz. Hamdolsun uygun bir yer bulundu. Gerekli sözleÅŸmeler imzalandı. Åžimdi iÅŸ buranın ücretini ödemeye kaldı. Ramazan vesilesiyle herkes hayır yapmaya yatkındır. Bundan dolayı Konyalı kardeÅŸlerimizin üzerlerine düÅŸen vazifeyi yerine getireceklerini umuyorum. Hatta umduÄŸumuzdan daha iyi olacağını bekliyorum. Bir karargah, bina ve genel merkez olmadan çalışmak mümkün deÄŸil. Bu bizim için bir vecibe. Binanın satın alınabilmesi ve gerekli düzenlemelerin yapılması için çok ciddi kampanya ve yardıma ihtiyacımız var."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.