Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan: Bu topraklardan darbe çıkmaz, bu topraklardan bereket çıkar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sergi Salonu'nda çiftçiler ile bir araya geldiği iftar programında yaptığı konuşmada, 'Bu topraklardan darbe çıkmaz, bu topraklardan bereket çıkar.' dedi.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, CumhurbaÅŸkanlığı Sergi Salonu'nda çiftçiler ile bir araya geldiÄŸi iftar programında yaptığı konuÅŸmada, "Bu topraklardan darbe çıkmaz, bu topraklardan bereket çıkar." dedi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Hırsları için Türkiye gemisinin altını oyanlara inat hangi siyasi görüÅŸe mensup olursa olsun, teröre ve ÅŸiddete tavır alan tüm vatandaÅŸlarımızı asgari müÅŸtereklerde bir araya getirmeye çalışıyoruz." ifadesinde bulundu.

Türkiye'nin demokrasi mücadelesine deÄŸinen CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Milli irade düÅŸmanları istemese de demokrasimizin kalitesini, kalibresini yükseltmeyi sürdüreceÄŸiz." diye konuÅŸtu.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Milletimizin söz söylediÄŸi en büyük arena sandıklardır. Sandık demokrasinin namusu, milletin onurudur. Biz bugüne kadarki mücadelelerimizin hepsini sandıktan çıkan iradeden aldığımız güçle kazandık." dedi.

Tek parti dönemi uygulamalarına atıfta bulunan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Tek parti döneminde olduÄŸu gibi sandık sonucunu kendi keyfine göre dizayn etmesine izin vermedik, bugün de vermeyeceÄŸiz." açıklamasında bulundu.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Sandığa gölge düÅŸmüÅŸse en doÄŸru yol yeniden milletin hakemliÄŸine baÅŸvurmaktır. Hiç kimsenin milletin hakemliÄŸinden kaçmaya, mızıkçılık yapmaya, bu yol açıldığı için karşısındakileri ve yargıyı suçlamaya hakkı yoktur." dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.