Sosyal Medya

Suudi Arabistan gazetesinden skandal terörist listesi: Şehid Hasan el Benna ve Seyid Kutub bile var

Suudi Arabistan merkezli Mecca (Mekke) gazetesi, pek çok İslam öncüsünün fotoğrafını 'teroristler' başlığı adı altında yayınladı.



Suudi Arabistan'da rejim yanlısı 'Mekke' gazetesi, yaÅŸamlarını Allah'ın davasına adayan ve birçok insanın doÄŸru yolu bulmasını saÄŸlayan Ä°slam alimlerini 'terörist' baÅŸlığı adı altında yayınlayarak bir skandala imza attı.
 
Mekke gazetesi, “Müslüman KardeÅŸler'in fikirlerinden etkilenen 40 küresel terörist” baÅŸlıklı haberinde, Müslüman KardeÅŸler'den çıkan ve aralarında dünya çapında isim yapmış ünlü alimlerin de bulunduÄŸu 40 kiÅŸiyi terörist gösteren bir liste yayınladı. Gazete, Ä°hvan'ı 'terörist yetiÅŸtiren bir okul' olarak nitelendirdi.
 
Skandal haberdeki listede en çok öne çıkanlar ise Hamas'ın kurucusu Åžeyh Ahmet Yasin, Abdülaziz Rantisi ve Siyasi Birim BaÅŸkanı Ä°smail Heniye ile Halid MeÅŸal...
 
Gazetenin yayınladığı listede aynı zamanda dünyaca ünlü alim Åžeyh Yusuf El Karadavi ve Müslüman Alimler BaÅŸkanı Prof. Dr. Ahmed er-Raysuni de bulunuyor.
 

Listede, Müslüman KardeÅŸlerin Kurucusu Hasan El Benna, Seyyid Kutub ve Dr Abdel-Sabour Shahin baÅŸkanlığındaki son aydınların ve Ä°slam akımlarının liderleri de yer aldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.