Sosyal Medya

Binali Yıldırım: 23 Haziran'da arızayı gidereceğiz

Binali Yıldırım, Beyoğlu Belediyesinin Taksim'de düzenlediği geleneksel "Gönül Soframız" iftar programında vatandaşlara seslendi.



Ramazanın birlik ve beraberliÄŸe vesile olmasını temenni eden Yıldırım, "BildiÄŸiniz gibi bugün Anneler Günü. Anneler bizim baÅŸ tacımız. Anneler bizi doÄŸuran, yetiÅŸtiren en deÄŸerli varlıklarımızdır. Anneler, cennet ayaklarının altında olduÄŸu söylenen en deÄŸerli varlığımızdır. Bu vesileyle Anneler Günü'nü tebrik ediyorum." dedi.
 
Binali Yıldırım, BeyoÄŸlu'nun Ä°stanbul'un merkezi olduÄŸunu dile getirerek, 31 Mart'ta belediye baÅŸkanı seçilen Haydar Ali Yıldız'ın ilçeye önemli hizmetler yapacağını söyledi.
Önceki dönem belediye baÅŸkanı Ahmet Misbah Demircan'a hizmeti için teÅŸekkür eden Yıldırım, Yıldız'a verilen destek için vatandaÅŸlara ÅŸükranlarını sundu. 
 
Yıldırım, 31 Mart'taki seçimleri anımsatarak, ÅŸu deÄŸerlendirmelerde bulundu:
"31 Mart'ta seçimler yapıldı. Ä°stanbul seçimlerinde ilçeler tamamlandı. BüyükÅŸehirde küçük bir arıza çıktı. 23 Haziran'da bu arızayı gidereceÄŸiz ve Ä°stanbul'un aydınlık yarınları için hep beraber ve birlikte çalışmaya gayret edeceÄŸiz. Bütün Ä°stanbullu hemÅŸerilerimize duyduÄŸunuz güven ve destek için teÅŸekkür ediyorum. Bu desteÄŸin 23 Haziran'a kadar artarak devam etmesini de bekliyorum."
 
Programda AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da kısa birer selamlama konuşması yaptı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.