Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan: Çifte standartlı yaklaşımın devam ettiğini görüyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Tüm çabalarımıza rağmen terör ve yükselen aşırı akımlarla mücadeledeki çifte standartlı yaklaşımın devam ettiğini görüyoruz' dedi.



Türkiye CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Ankara'da büyükelçiler ile iftar programında bir araya geldi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan yaptığı konuÅŸmada, "Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütlerine 10 binlerce tır silah, araç, gereç ücretsiz olarak verilmektedir ve ÅŸu anda biz onlarla mücadele veriyoruz." dedi.

Terörle mücadeye vurgu yapan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Tüm çabalarımıza raÄŸmen terör ve yükselen aşırı akımlarla mücadeledeki çifte standartlı yaklaşımın devam ettiÄŸini görüyoruz" ifadelerini kullandı.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "BM ile diÄŸer uluslararası ve bölgesel örgütlere 15 Mart'ın Ä°slamofobiye Karşı Uluslararası Dayanışma Günü olarak kabul edilmesi çaÄŸrısında bulunduk. Bu çaÄŸrımızın hayata geçmesi için ülkelerinizin desteÄŸini bekliyoruz." diye konuÅŸtu.

Müslümanların küresel düzeydeki maÄŸduriyetlerine de deÄŸinen ErdoÄŸan, "Haksız muamele, ön yargılı yaklaşımlar, basmakalıp genellemeler, ayrımcılık, hoÅŸgörüsüzlük ve nefret söylemlerinin küresel düzeyde en büyük maÄŸduru Müslümanlardır." dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.