Sosyal Medya

Mustafa Yeneroğlu: Adalete hizmet etmeye çalışıyorum

YSK, 7'ye 4 oy çokluğu ile İstanbul seçimlerini iptal etmesi sonrasında, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’nun attığı mesaj dikkat çekmişti. Yeneroğlu o mesajında İslam alimi Ebu Hanefi’nin (İmam-ı Azam) adaletle ilgili sözünü paylaşarak, “Aksi takdirde tuttuğumuz oruç bizi kurtarmayabilir” demişti..



Mustafa Yeneroğlu, bugün attığı mesajında ise isim vermeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun YSK’ya yönelik sözlerini eleştirerek, “Kararı eleştirebilirsiniz, haklı gerekçeleriniz olabilir,itirazınızı yaparsınız.Ancak karar hoşunuza gitmiyor diye nesnellikten uzaklaşıp hakimleri çete olarak nitelendirip açıkça hedef göstermek ve isimleriyle dalga geçmek yakışıksız olduğu kadar tam bir hukuksuzluk örneğidir” dedi.

Yeneroğlu mesajı sonrasında, Ak Parti’li hesapların eleştirilerine yanıt verdi. Bir hesabın, “Hele şükür birazcık muğlaklıktan çıkınız artık neye hizmet ettiğiniz belli olsun” şeklindeki mesajına, “Adalete hizmet etmeye çalışıyorum. Başka bir iddiam yok. Bireyselliği ve düşüncesi olmayan bir amigo arıyorsanız, maalesef yardımcı olma imkanım yok. Alternatif konusunda zorluk çekmezsiniz. Hayırlı günler dilerim” diye yanıt verdi.

Bir başka hesabın, “Siz benim gözümde adialetli kişiliğinizi yitirdiniz. Takip etmıyorum artık” şeklindeki mesajına ise, Yeneroğlu, “Lütfen. Adalet okumalarını sürdürmeyi unutmayın lütfen. Bazen mahalle klişelerini zorlayabilir. Her mahalle bireyi gibi siz de hazır olmalısınız...” şeklinde cevap verdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.