Sosyal Medya

Güncel

İBB çalışanlarına yönelik sosyal medya üzerinden istifa etmeleri için organize şekilde hakaret ve tehditlerle baskı yapılıyor

Ekrem İmamoğlu'nun koltuğa oturmasının ardından İBB çalışanlarına yönelik sosyal medya üzerinden istifa etmeleri için organize şekilde hakaret ve tehditlerle baskı yapılıyor



Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi'nde (Ä°BB) yıllarca baÅŸarılı çalışmalara imza atan bürokratlar hedef alınıyor. Mazbata alan Ekrem Ä°mamoÄŸlu da bugüne kadar sayısız hizmetler kazandıran personelin istifasını istedi. Ä°mamoÄŸlu, "Bazı yöneticiler hakkında soruÅŸturma açılacak. Onların yerinde olsam istifa ederim" diyerek bir skandala imza attı. CHP Ä°stanbul Milletvekili Mahmut Tanal da, Ä°stanbul'da henüz seçim sonuçları netleÅŸmeden sosyal medyada Ä°BB Turizm Müdürü Halil Ä°brahim Åžan'ı hedef gösterdi. Tanal'ın paylaşımı sonrasında binlerce CHP'li isim ve trol hesap Åžahin'e kiÅŸilik haklarını ihlal ederek tehditler savurdu. CHP'nin baskı altına almak istediÄŸi iki diÄŸer isim ise Ä°BB Kültür A.Åž. Basın MüÅŸaviri Ömer Faruk Birpınar ve Ä°BB Metro Ä°stanbul Basın MüÅŸaviri Gülsüm Sezer KarataÅŸ oldu. Åžan, Birpınar ve KarataÅŸ SABAH'a konuÅŸtu:
 
Ä°BB Turizm Müdürü Halil Ä°brahimÅžahin: CHP'yi, Ä°mamoÄŸlu'nu ve seçimdekiusulsüzlükleri eleÅŸtirdiÄŸimiz tweetleryeni atılmış gibi gösteriliyor. O tweetlerdaha önce atıldı.CHP'li bir baÅŸkan geldidiye fikirlerimiz deÄŸiÅŸecek deÄŸil. Ä°stifayazorlanmamız CHP'nin fikir hürriyetine nederece saygılı olduÄŸunu göstermesi bakımından ibretlik.
 
Ä°BB Kültür A.Åž. Basın MüÅŸaviri Ömer FarukBirpınar: Siyasi bakımdan CumhurbaÅŸkanımızRecep Tayyip ErdoÄŸan'ı ve siyasetini destekliyoruzve desteklemeye devam edeceÄŸiz. Bu da anayasalhakkımızdır. Bu saldırının organize olduÄŸuçok açık.
 
Ä°BB Metro Basın MüÅŸaviri GülsümSezer KarataÅŸ: Baskıyı asla kabul etmem. Fikirhürriyeti dahilinde hukuka uygun görüÅŸlerimnedeniyle meÅŸru olmayacak kadar çirkinbir yöntemle direk hedef gösterilerek ve kiÅŸilikhaklarım ihlal edilerek istifaya zorlanmam.Kıdem ve ihbar tazminatını vermemek için itibarsuikasti yapma teÅŸebbüsleri çok acı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.