Sosyal Medya

Güncel

Taksim'e çıkan yollar araç trafiğine kapatıldı

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları nedeniyle Taksim Meydanı'na çıkan yollar araç trafiğine kapatıldı. Osmanbey Metro İstasyonu-Taksim Metro İstasyonu-Şişhane Metro İstasyonu, Kabataş-Taksim Füniküler Hattı, Karaköy-Tünel Füniküler Hattı yolu da trafiğe kapalı.



Ä°stanbul'da 1 Mayıs kutlamalarından dolayı kent genelinde olumsuzluk yaÅŸanmaması için bazı güvenlik ve trafik tedbirleri alındı. Bu kapsamda saat 06.00'dan etkinlik bitimine kadar trafiÄŸe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar, Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸü tarafından dün açıklanmıştı.
 
Polis ekipleri, sabah saatlerinden itibaren Taksim Meydanı'na çıkan Tarlabaşı Bulvarı'nı, Mete, GümüÅŸsuyu, Sıraselviler, Halaskargazi, Ortaklar, Aytekin Kotil ve Cumhuriyet caddeleri ile ara yolları araç trafiÄŸine kapattı.

19-05/01/basliksiz-1-1556687972.jpg

BEYOĞLU, BEŞİKTAŞ VE ŞİŞLİ'DE KAPANAN YOLLAR
 
Dün yapılan açıklamaya göre BeyoÄŸlu, BeÅŸiktaÅŸ ve ÅžiÅŸli bölgesinde trafiÄŸe kapatılacak yollar ÅŸunlar:
 
BeyoÄŸlu'nda Tarlabaşı Bulvarı, Mete Caddesi, GümüÅŸsuyu Caddesi ve Sıraselviler Caddesi.
 
ÅžiÅŸli'de Halaskargazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Ortaklar Caddesi ve Aytekin Kotil Caddesi.
Bu bölgede Unkapanı Köprüsü ve PerÅŸembe Pazarı'ndan gelen akım KasımpaÅŸa ve Karaköy istikametine, KasımpaÅŸa'dan gelen akım Tuz Ambarı Işıklardan Hasköy ve Karaköy istikametine, Dolmabahçe Gazhane Caddesinden gelen akım GümüÅŸsuyu'na verilmeden BeÅŸiktaÅŸ ya da Karaköy istikametine, ÅžiÅŸhane'den gelen akım KasımpaÅŸa ve Unkapanı Köprü istikametine yönlendirilecek.
Defterdar YokuÅŸu'ndan Taksime Çıkan Yol Kapanırken (FiruzaÄŸa Meydan) akım Akarsu YokuÅŸu ve Taktaki YokuÅŸu istikametine verilecek.

Mebusan YokuÅŸu Caddesi çıkış istikameti Meclis-i Mebusan Caddesiyle kesiÅŸim noktasından kapatılarak, akım Karaköy istikametine yönlendirilecek. Halaskargazi Caddesi kapatılacak, alternatif olarak sürücüler Abide-Ä° Hürriyet Caddesine sevk edilecek.
 
Ergenekon Caddesinden gelen akım Dolapdere Caddesine yönlendirilecek, Halaskargazi Caddesine yönlendirme yapılmayacak. Dolapdere Caddesinden gelen akım Irmak Caddesinden KasımpaÅŸa istikametine geri çevrilecek, Yedi Kuyular istikametine yönlendirilmeyecek. 
 
METRO VE FÜNÄ°KÜLER KAPALI
 
Beytaman ışıklardan yol kapatılarak ÅžiÅŸli istikametine yönlendirilmeyecek. 
 
Aytekin Kotil Caddesinde yol kapanırken sürücüler Mecidiyeköy istikametine yönlendirilecek. Rumeli Caddesinden gelen akım Abide-Ä° Hürriyet Caddesine verilecek. Ritz Carlton Otel önünden kapama yapılacak, akım Mete Caddesine gönderilmeyecek.
 
Osmanbey Metro Ä°stasyonu-Taksim Metro Ä°stasyonu-ÅžiÅŸhane Metro Ä°stasyonu, KabataÅŸ-Taksim Füniküler Hattı, Karaköy-Tünel Füniküler Hattı yolu da trafiÄŸe kapatılacak.
 
Deniz ulaşımı ve havadan alınacak tedbirlerle vatandaÅŸların güvenliÄŸi saÄŸlanacak.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.