Sosyal Medya

İş Bankası'ndan AK Partili YSK üyesine yanıt: Görevlendirmeler tamamen İlçe Seçim Kurulları'nın yetkisinde

AK Parti'nin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel'in, İş Bankası çalışanlarının sandık kurulu üyesi olarak atanmasının seçim yolsuzluğu olduğunu öne sürmesi üzerine İş Bankası yazılı bir açıklamayla iddialara cevap verdi. Açıklamada, "Çalışanlarımızın seçimlerde görevlendirilip görevlendirilmeyeceği, nerede ve nasıl görevlendirileceği konuları tamamen İlçe Seçim Kurullarının yetki ve sorumluluğundadır" denildi.



AK Parti'nin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel, Ä°ÅŸ Bankası çalışanlarının sandık kurulu üyesi olarak atanmasının seçim yolsuzluÄŸu olduÄŸunu öne sürdü. Ä°ÅŸ Bankası'ndan ise konuya iliÅŸkin açıklama geldi.
AK Parti’nin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel, Ä°ÅŸ Bankası çalışanlarının sandık baÅŸkanı olarak atanmasının seçim yolsuzluÄŸu olduÄŸunu öne sürdü. Ä°ÅŸ Bankası'ndan yapılan açıklamada ise çalışanlarının seçimlerde görevlendirilip görevlendirilmeyeceÄŸi, nerede ve nasıl görevlendirileceÄŸi konuları tamamen Ä°lçe Seçim Kurullarının yetki ve sorumluluÄŸunda olduÄŸu belirtilen açıklamada "Yer alan listelerde Ä°ÅŸ Bankası dışındaki kuruluÅŸlardan da görevlendirmeler yapıldığı açık bir ÅŸekilde görülmektedir." ifadeleri de yer aldı.
 
Özel, Ä°stanbul'daki seçim itirazlarına iliÅŸkin yaptığı açıklamada,"Vay , vay, vay CHP’nin hissedarı olduÄŸu Ä°ÅŸ Bankası çalışanları yoÄŸun bir ÅŸekilde bir ilçe seçim kurulu tarafından kamu görevlisi olmadıkları halde resmi sandık baÅŸkanı ve Üyesi olarak atanmış.Bu açıkça seçim yolsuzluÄŸudur" iddiasında bulundu

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.