Sosyal Medya

Güncel

Akit yazarı Yılmaz: Tabanımız Gül, Babacan gibi isimlerin Tayyip Kaptan'la el ele yola devamını istiyor

Yeni Akit yazarı Şevki Yılmaz, "Tabanımız başta Abdullah Gül, Ahmed Davudoğlu, Ali Babacan, Melih Gökçek, Kadir Topbaş ve diğer gönlü kırık kardeşlerimizi Tayyib Kaptanla el ele yola devamını ısrarla istemektedir" dedi.



Yılmaz'ın "Tayyib Kaptana ve hepimize yakışan" baÅŸlığıyla yayımlanan yazısı aynen ÅŸöyle:
 
"Yaratıcımız, YaÅŸatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; BaÅŸöÄŸretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı Ä°slam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Åžehidlerimize salat ve selam olsun!
AK Hareketinde hiçbir resmi, fahri ve hesabi görevi olmayan bir kardeÅŸiniz olarak yazıyorum! 
 
YoÄŸun Konferans programlarımız nedeniyle dolaÅŸtığım Ülkemizde ve Avrupa’daki kardeÅŸlerimizin feryatlarının tercümanı olarak yazıyorum.
 
Bu gidiÅŸat hayra alamet deÄŸildir!
 
Yeni Partilerle ayrılıklar hayra alamet değildir!
 
'BÄ°RLEÅžECEĞİMÄ°ZE HALA BÖLÜNÜYORUZ'
 
Siyonizm’in ’Böl, Parçala ve Yut’ tuzağına hizmet etmek hayra alamet deÄŸildir!
 
BirleÅŸeceÄŸimize hâlâ bölünüyoruz!
 
DertleÅŸeceÄŸimize hâlâ didiÅŸiyoruz! 
 
KucaklaÅŸacağımıza hâlâ kavgalaşıyoruz!
 
YardımlaÅŸacağımıza hâlâ birbirimizi yiyoruz!
 
Arabulucu olacağımıza hâlâ arabozucu oluyoruz!
 
Tabanımız baÅŸta  Abdullah Gül, Ahmed DavudoÄŸlu, Ali Babacan, Melih Gökçek, Kadir TopbaÅŸ ve diÄŸer gönlü kırık kardeÅŸlerimizi Tayyib Kaptanla el ele yola devamını ısrarla istemektedir!
Tabanımız, bu kardeşlerimizle beraber yeni bir balkon konuşmalarını acilen beklemektedir!
 
Tabanımız, trene ilk binen hasbi kardeşlerimizin trenden inmelerine mani olunarak ileri ki duraklarda binenlerle beraber yola devam edilmesini arzulamaktadır!
 
Ülkemizin ve Milletimizin beka tehlikesini bertaraf etmenin birlikten, dirlikten, hasbilikten ve gayretten baÅŸka hiçbir yolu yoktur!
 
‘Åžayet Müminlerden iki grub savaşırsa derhal arabulucu olun...( Hucurat S. )’ilahi emrine ve ihtarına uymak baÅŸta Lider ve Kurmay Kadronun görevidir!
 
Bir Hareketin içinde Lider seviyesinde ÅŸahsiyetlerin çokluÄŸu Ümmet için rahmettir! Yani Liderin yokluÄŸuyla dava yok olmaz! Yeni Lider ve kadrosuyla yola devam eder!
 
Zira, Allah’ımızın Kevser Suresi’nde belirttiÄŸi gibi Rahmani hareketlerde Lider kevser, yani çoktur!
 
'TAYYÄ°P KAPTANIMIZA YAKIÅžAN Ä°LK DAVA ARKADAÅžLARINI ACÄ°LEN ÇAÄžIRIP DERTLEÅžMESÄ° VE KUCAKLAMASIDIR'
 
Åžeytani hareketlerdeyse Lider ebterdir. Yani kısırdır! Güdüktür!
 
Beraber yürüyüp, beraber ıslandığımız ve acı tatlı hatıraları beraber yaÅŸadığımız Tayyib Kaptanımıza yakışan Liderlik makamının gereÄŸi ilk dava arkadaÅŸlarını acilen çağırıp dertleÅŸmesi ve kucaklamasıdır!
 
Arabozucular yerine arabulucu arkadaÅŸlarını birliÄŸin tesisi için görevlendirmesidir! Çünkü birlikte rahmet ve kuvvet vardır!
Aksi halde ayrılıkta azab vardır! ÇöküÅŸ vardır! 
 
Tarih ayrılığa düÅŸen, birleÅŸemeyen iktidarların hatta Devletlerin yıkılışına en büyük ÅŸahittir!
 
Uhud okçular tepesi nöbetini terk eden isyankarları affedip kucaklayan Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a) Efendimizin izinden gidenlere birbirini affetmek yakışır. Birbirine merhamet yakışır!
 
Aksi halde 17 Yıllık Ak İktidarının sonunun başlangıcı olmasından korkuyoruz!
 
‘Ya Rab! Bir hırs, bir hased bir hiç uÄŸruna ne iktidarlar batıyor’ acı sonu birlikte yaÅŸamamak için vakit geçmeden ’Milli Barış SeferberliÄŸini’ ve Cumhuri Ä°ttifakı önce kendi içimizden baÅŸlatalım!
 
Allah’ın rızası ve sevgisi makamından baÅŸka Dünyevi hiçbir makama talip olmayan bir kardeÅŸiniz olarak kalbimin derinliklerinden gelen bir sesle haykırıyorum;
 
Ayrılıklar sebebiyle Ülkemizin ve Mazlum coÄŸrafyanın kurtlar sofrasında bir leÅŸ olmasını önlemek için BirleÅŸiniz! BirleÅŸiniz ve BirleÅŸiniz!
 
Allah (c.c), arabozucuların ÅŸeytani tuzaklarını arabulucuların Rahmani planıyla bozarak Ä°ttihadi Ä°slamiyyeyi lütfeylesin!
Ve nefislerimizin esiri olmaktan hepimizi kurtarsın!
 
Mal ve Makamlara köle olanlardan deÄŸil, Mazlumların kurtuluÅŸu ve Ahiret mutluluÄŸumuz için Mal ve Makamları köle alanlardan eylesin!
 
Salı AkÅŸamı saat 20.30’da Akit TV ve Kanal 68 TV ile ortak Canlı yayın ‘Milli DiriliÅŸ’ Programında buluÅŸmak üzere Allah’a emanet olunuz! Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüÄŸü ve tatil olması dileÄŸiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.
 
Uzun yıllardır Katar’da tedavi gören Cezayir Ä°slami Selamet Cephesi (FIS) lideri 88 yaşındaki Abbas Medeni’nin Doha’da vefat ettiÄŸi haberi dünyanın fani olduÄŸunun örneklerindendir. Merhuma Allahtan rahmet diliyorum, mekanı sevenleriyle cennet olsun."

1 Yorum

  1. Mehmet Türkmen

    Nisan 26, 2019 Cuma 10:04

    Tabandan biri olarak bu fikre katılıyorum...

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.