Sosyal Medya

Güncel

Milli Savunma Bakanlığında 'önemli' toplantı

Milli Savunma Bakanlığından, Bakan Akar ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun heyetler arası değerlendirme toplantısında bir araya geldiği, toplantıda TSK'nın komuta kademesinin de yer aldığı bildirildi.



Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve DışiÅŸleri Bakanı Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu'nun bir araya geldiÄŸi heyetler arası deÄŸerlendirme toplantısında, Ege Denizi ve DoÄŸu Akdeniz'deki son geliÅŸmeler ile Suriye'de tesis edilmesi planlanan güvenli bölge baÅŸta olmak üzere bölgesel güvenlik ve dış iliÅŸkiler konuları ele alındı, Türkiye'nin hak ve menfaatlerinin korunması konusundaki kararlılık vurgulandı.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamaya göre, Akar ve ÇavuÅŸoÄŸlu, heyetler arası deÄŸerlendirme toplantısı için Bakanlık'ta bir araya geldi.

Genelkurmay BaÅŸkanı Orgeneral YaÅŸar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Milli Savunma Bakan Yardımcısı Yunus Emre KaraosmanoÄŸlu, DışiÅŸleri Bakan Yardımcıları Sedat Önal ve Yavuz Selim Kıran'ın da katıldığı toplantıda, her iki bakanlıktan genel müdür ve daire baÅŸkanı seviyesindeki personel de hazır bulundu. 

Ege Denizi ve DoÄŸu Akdeniz'deki son geliÅŸmeler ile Suriye'de tesis edilmesi planlanan güvenli bölge baÅŸta olmak üzere bölgesel güvenlik ve dış iliÅŸkiler konularının ele alındığı deÄŸerlendirme toplantısında, Türkiye'nin hak ve menfaatlerinin korunması konusundaki kararlılık vurgulandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.