Sosyal Medya

Güncel

27 yıl komada kalan kadın uyandı

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Munira Abdulla, 1991'de geçirdiği trafik kazasının ardından beyninde oluşan ciddi hasar nedeniyle komaya girdi ve uzun yıllar boyunca durumunda ciddi bir değişiklik olmadı - ta ki Almanya'da bir hastaneye sevk edilip, geçen yıl birdenbire gözlerini açana kadar.



BirleÅŸik Arap Emirlikleri'nden Munira Abdulla, 1991'de geçirdiÄŸi trafik kazasının ardından beyninde oluÅŸan ciddi hasar nedeniyle komaya girdi ve uzun yıllar boyunca durumunda ciddi bir deÄŸiÅŸiklik olmadı - ta ki Almanya'da bir hastaneye sevk edilip, geçen yıl birdenbire gözlerini açana kadar.
 
Munira Abdulla kaza sırasında 32 yaşındaydı ve oÄŸlunu okuldan almıştı. Ä°çlerinde bulundukları araç bir otobüse çarptı. OÄŸluyla birlikte arka koltukta oturan Munira 4 yaşındaki oÄŸlunun üstüne kapanarak onu korudu. Omar Webair annesinin bu hareketi sayesinde kazayı sadece ufak bir morlukla atlattı ancak Munira Abdulla ağır yaralandı.
 
Munira kafasına aldığı darbe nedeniyle komaya girdi ve 27 yıl boyunca durumunda ciddi bir deÄŸiÅŸiklik olmadı. Ta ki 2018'e kadar. Munira Abdulla geçen yıl Almanya'da kaldığı hastanede birdenbire komadan uyandı.
 
Omar kazayı ve annesinin komada geçirdiÄŸi 27 yılı BAE gazetesi The National'a anlattı.
 
"Ümidinizi kesmeyin"
 
Omar gazeteye yaptığı açıklamada "Hiç pes etmedim çünkü içimde hep onun bir gün uyanacağına dair bir his vardı" dedi ve baÅŸlarından geçenleri gazeteye anlatmasının nedenini ÅŸöyle açıkladı: "Annemin hikayesini paylaşıyorum çünkü benzer durumda olan insanlar sevdiklerinden ümitlerini kesmemeli; onları ölmüÅŸ gibi görmemeli".

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.