Sosyal Medya

Güncel

CHP MYK toplantısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendilerine oy vermeyen grupların belirlenmesi için MYK üyelerine talimat verdi- Kılıçdaroğlu: - 'Bize oy vermeyen her kesimin sorunlarıyla ilgilenilecek. Her dert bizim derdimizmiş gibi kabul edilecek ve bu kitlelerle tekrar kucaklaşılacak'



 CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, kendilerine oy vermeyen grupların belirlenmesi için Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerine talimat vererek, "Bize oy vermeyen her kesimin sorunlarıyla ilgilenilecek. Her dert bizim derdimizmiÅŸ gibi kabul edilecek ve bu kitlelerle tekrar kucaklaşılacak." dedi.

 

CHP MYK, Genel BaÅŸkan Kemal KılıçdaroÄŸlu baÅŸkanlığında TBMM'de toplandı.

Alınan bilgiye göre, yaklaşık 3 saat süren toplantıda KılıçdaroÄŸlu'nun Çubuk'taki ÅŸehit cenazesinde uÄŸradığı saldırı gündeme geldi ve olaya iliÅŸkin bazı görüntüler izlendi, fotoÄŸraflar incelendi.

Toplantıda; video, fotoÄŸraflar ve tutanaklara göre, taÅŸların öbek öbek daha önce olay yerine konulduÄŸu, çatıdan sopa dağıtıldığı, ifadelerine baÅŸvurulan 37 kiÅŸinin dışında 15 kiÅŸinin bu olayları provoke ettiÄŸi belirtildi.

CHP Genel BaÅŸkan yardımcıları Yıldırım Kaya ve Tuncay Özkan, Ankara Milletvekili Murat Emir, eski cumhuriyet savcısı Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, CHP Artvin Milletvekili UÄŸur Bayraktutan, Umut AkdoÄŸan, Celal Çelik'in yer aldığı komisyon, konuyla ilgili çalışma yürüterek bilgi toplayacak.

- "Ekonomi masası toplansın" talimatı

Toplantıda KılıçdaroÄŸlu, Türkiye'nin sahipsiz olmadığını ifade ederek, derhal ekonomi masasının toplanmasını istedi ve ekonomideki kötü gidiÅŸi durduracak, önleyecek çözüm önerilerini halk ve iktidar ile paylaÅŸmaları gerektiÄŸini söyledi.

Dış politikada çok büyük sorunların bulunduÄŸunu savunan KılıçdaroÄŸlu, emekli diplomat ve askerlerin çaÄŸrılarak bir masa oluÅŸturulmasını, durum deÄŸerlendirmesi yaparak, politik söylemlerine esas oluÅŸturacak teknik bilgi vermelerinin saÄŸlanmasını istedi.

KılıçdaroÄŸlu, kendilerine oy vermeyen grupların ve kitlelerin hemen saptanması için CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel baÅŸta olmak üzere, MYK üyelerine görev verdi.

Genel BaÅŸkan KılıçdaroÄŸlu, kendilerine oy vermeyen her kesimin sorunlarıyla ilgilenileceÄŸini belirterek, "Her dert bizim derdimizmiÅŸ gibi kabul edilecek ve bu kitlelerle tekrar kucaklaşılacak." dedi.

Kemal KılıçdaroÄŸlu, Sakarya'daki Tank Palet Fabrikası'nın özelleÅŸtirilmesi konusunun da unutulmamasını istedi.

Ayrıca, yerel seçimde CHP'nin kazandığı 11 büyükÅŸehir belediye baÅŸkanıyla 26 Nisan Cuma günü Ankara'da bir toplantı düzenlenmesi kararlaÅŸtırıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.