Sosyal Medya

Güncel

Ankara Valiliği'nden Kılıçdaroğlu'na saldırı ile ilgili açıklama

Ankara'da katıldığı bir cenaze töreninde bir grubun saldırısına uğrayan CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında Ankara Valiliği'nden de açıklama geldi: CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'na yönelik müessif protesto eyleminin önlenmesine yönelik gerekli güvenlik tedbirleri alınmış olup olayın sorumluları hakkında yasal işlemlere başlanılmıştır. Ankara Valisi Vasip Şahin de "Kılıçdaroğlu ile ilgili güvenlik tedbirleri alındı" dedi.



Ankara'da katıldığı bir cenaze töreninde bir grubun saldırısına uÄŸrayan CHP lideri Kemal KılıçdaroÄŸlu hakkında Ankara ValiliÄŸi'nden de açıklama geldi: Olayın sorumluları hakkında yasal iÅŸlemlere baÅŸlanılmıştır.
 
"SORUMLULAR HAKKINDA YASAL Ä°ÅžLEM BAÅžLATILDI"
 
ValiliÄŸin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "CHP Genel BaÅŸkanı Sayın KılıçdaroÄŸlu'na yönelik müessif protesto eyleminin önlenmesine yönelik gerekli güvenlik tedbirleri alınmış olup olayın sorumluları hakkında yasal iÅŸlemlere baÅŸlanılmıştır." ifadesine yer verildi.
 
Öte yandan Ankara Valisi Vasip Åžahin yaptığı açıklamada ""KılıçdaroÄŸlu ile ilgili güvenlik tedbirleri alındı, sorumlular hakkında yasal iÅŸlem baÅŸlatıldı" dedi.
 
CHP Genel BaÅŸkanı KılıçdaroÄŸlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde ÅŸehit sözleÅŸmeli piyade er Yener Kırıkcı'nın cenaze namazının ardından bir grup tarafından saldırıya uÄŸradı. KılıçdaroÄŸlu, Türkiye-Irak sınır hattında teröristlerle çıkan çatışmada ÅŸehit olan askerden piyade er Yener Kırıkcı'nın cenaze törenine katılmak üzere Çubuk'a gitti. Akkuzulu Camisi'ndeki cenaze namazının ardından top arabasına alınan ÅŸehidin naaşı, köy mezarlığına götürüldü.
 
KILIÇDAROÄžLU'NA YUMRUKLU VE TEKMELÄ° SALDIRI
 
Bu sırada "Åžehitler ölmez vatan bölünmez, kahrolsun PKK" sloganları atan bir grup KılıçdaroÄŸlu'na yumruk ve tekmelerle saldırdı.
 
Yakın korumlarının yanı sıra özel harekat, polis ve jandarma ekiplerinin müdahalesiyle korunan KılıçdaroÄŸlu, alandan alınarak, çevredeki bir eve götürüldü. Evin çevresinde güvenlik çemberi oluÅŸturuldu. Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ve köyün ileri gelenleri de ellerindeki megafonlarla gruptakileri sakinleÅŸtirmeye çalıştı. KılıçdaroÄŸlu'nun aracı, bulunduÄŸu evin önüne getirildi. Burada toplanan bazı vatandaÅŸlar taÅŸlarla saldırdıkları aracın camlarını kırdı.
 
YoÄŸun güvenlik önlemlerinin alındığı bölgede Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun evdeki bekleyiÅŸi sürüyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.