Sosyal Medya

Sri Lanka'da 3 kilise ile 3 otelde patlama

Hint Okyanusu'nda bulunan ada ülkesi olan Sri Lanka'da 3 kilise ile 3 otele bombalı saldırılar düzenlendi. Peş peşe patlamalarda çok sayıda ölü ve yaralılar olduğu belirtiliyor. Pazar Ayini'nin Paskalya Bayramı sebebiyle normalden daha kalabalık olduğu belirtiliyor.



Sri Lanka'da peÅŸ peÅŸe patlamalar yaÅŸandı, 3 kilise ile 3 otelde meydana patlamalarda çok sayıda ölü ve yaralı var.
 
Sri Lanka'nın baÅŸkenti Colombo ile Negombo ve Batticaloa kentlerinde bulunan otel ve kiliselere yerel saatle 08:45'te bombalı saldırı düzenlendi. Saldırılar sebebiyle 40'tan fazla kiÅŸi yaÅŸamını yitirdi, en az 280 kiÅŸi yaralandı.
 
PAZAR AYÄ°NÄ° HEDEF ALINDI
 
Bombalı saldırılar başkent Colombo'daki St. Anthony Kilisesi'ni, 5 yıldızlı Shangri-La, Cinnamon Grand ve Kingsbury otellerini, Negombo'daki St. Sebastian Kilisesi'ni ve Batticaloa'daki Zion Kilisesi'nin hedef aldı.
 
Pazar Ayini'nin Paskalya Bayramı sebebiyle normalden daha kalabalık olduğu belirtiliyor.

19-04/21/5cbc03d70f254414a845e064.jpg


SRÄ° LANKA'NIN KONUMU
 
Güney Asya'da, Hindistan’ın 31 kilometre güneyinde ve Hint Okyanusu'nda bulunan ada ülkesi olan Sri Lanka, farklı kültür ve inanışların iç içe yaÅŸadığı ülkeler arasında önemli konumda bulunuyor.
 
Ä°nsanlığın 'baba yurdu' olarak rivayet edilen, Güney Asya'nın yeÅŸile bürünmüÅŸ tropikal ormanları, çay tarlaları, baharat bahçeleri, pirinç tarlaları ve kauçuk aÄŸaçlarıyla bilinen Sri Lanka, eÅŸsiz güzellikleri ve farklı kültürü ile dikkati çekiyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.