Sosyal Medya

Murat Bardakçı Kadir Mısıroğlu için yazılanlara sert çıktı: çüş ki ne çüş...

Habertürk yazarı Tarihçi Murat Bardakçı yoğun bakımda tedavi altında tutulan tarihçi Kadir Mısıroğlu hakkında sosyal medyada yazılanlara sert tepki gösterdi.



GeçtiÄŸimiz günlerde ÅŸeker hastalığı yüzünden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kadir MısıroÄŸlu hakkında Habertürk yazarı Murat BardakçıoÄŸlu bir yazı kaleme aldı.
 
Özel bir hastanede yoÄŸun bakımda tutulan Tarihçi yazar Kadir MısıroÄŸlu hakkında sosyal medyada yazılanlara BardakçıoÄŸlu “MısıroÄŸlu’nun hastahaneye kaldırılmasının ardından yazılanlar artık edepsizlik, seviyesizlik ve terbiyesizlik sınırlarının çok ötesine geçmiÅŸ, hayâ yahut haysiyet gibi kavramlar bir tarafa, insanlık sınırlarının bile dışına çıkmıştır!” sözleriyle tepki gösterdi.
 
Daha önce Habertürk TV’de yaptığı programlarda Kadir MısırıoÄŸlu hakkında birçok eleÅŸtiride bulunan ve bu durumu yazısında tekrarlayan BardakçıoÄŸlu “Ama o iÅŸler baÅŸka; saÄŸlık meselesi, hem de günlerden buyana yoÄŸun bakımda kalmayı gerektirecek derecede sıkıntı dolu bir vaziyet, bambaÅŸka! Muarızı olduÄŸunuz kiÅŸinin başına büyük bir dert, hele ağır bir hastalık geldiÄŸi takdirde geçmiÅŸteki didiÅŸmeler, çekiÅŸmeler, kavgalar ve sarfedilen ağır sözler artık hatırlanmaz; aklıbaşında olanlar sevinç krizlerine kapılıp “Oh olsun!” demeyi düÅŸünmez bile!” yorumunu yaptı.
 
“ÇÜÅž KÄ° NE ÇÜÅž!”
BardakçıoÄŸlu yazısının son bölümünde meselenin sadece yoÄŸun bakımda yatan Kadir MısıroÄŸlu’na hakaretler yaÄŸdırılması olmadığını belirtirken “Notre Dame Kilisesi yanıyor, cep telefonunu eline alan veya bilgisayarının başına geçen bıçkın klavye delikanlısı yahut ÅŸirret hatun derin bir “Oooooh!” çekip “Aman ne güzel! Beter olsunlar!” diye döktürüyor! NeymiÅŸ; onlar bize bilmemne ettikleri için kiliseleri cayır cayır yanmış, uÄŸradıkları belânın böyle bereketlisine sevinmek lâzımmış, memnun olmamak mümkün mü imiÅŸ? ÇüÅŸ ki ne çüÅŸ!” diye yazdı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.